tirsdag 29. september 2009

fy f*n førr en dag.. trur æ hadde hjertestans på ett punkt!

Ætter skoln idag så gikk jentan ut førr å leke,og æ gikk opp førr å brætte klær.
Ætter ei stund så høre æ ho Vårin komme snubblanes inn ytterdøra å ho rope: "ho Lilja e' blidd påkjørt og ligg under en bil".
Den følelsen kan ikke beskrives..og masse grusomme tanka rasa ijænnom hodet i rekordfart. Og tanken som hang "sæ fast" va tanken om at Lilja snart skal feire 7 års dag..og redselen førr at det ikke sku bli sånn..

Men,heldigvis gikk alt bra :)
Lilja kom syklanes ut fra lekeplassen,mellom nån parkerte bila og rett ut i gata. føreren av bilen va sjanseløs. Lilja blei truffet og havna under bilen. Vænninna mi sto der da det skjedde,ho sa at Lilja måtte hadd englevakt. Litt førrslådd,ufarlige smerter i ryggen og et lite skrubbsår på albuen..også vældi redd.
rutinemessig kontroll på lægevakta..alt bra :)))
-men må si at den hær bursdagen hænnes Lilja nok kommer tel å bli litt spesiell. Har kommen ifra det med livet og helsa i behold 2 ganga i år..føle at vi har litt xtra å feire.

Nu e' jentan i sæng,Lilja trur æ at æ har sjækka 20 ganga så langt ;)
snart e' det klart førr CSI maraton...og helst skulle æ hadd en Cognac i glasset. men det får vente tel en ainna kveld.
Nu håpe æ bare at Tiril sover uten pusteproblema jænnom natta..natt tel i dag va et evig langt mareritt. Har logge våken største delen av den og forstøver'n har gådd på akkord. EI rolig natt hadde ikke vært tel å førrakte ;)

so long...

1 kommentar:

  1. Så godt at det gikk så bra tross alt!
    Var nok en engel som passa på vesla, ja!

    SvarSlett