tirsdag 10. april 2012

Påskeaften = Sarneslekan

Påskeaften i år starta vi med feiring av Vega sin 7 årsdag. Va ei stolt og spent ung dame som sto opp tel gaveåpning :)
Men så va det klart førr å hive sæ i bilen og komme sæ tel Sarnes førr å delta på di tradisjonelle Sarneslekan. I år va det rikelig med sne, så da blei lekan arrangert på Storvannet. Og heldig med været må vi no åsså kunne sies å være.
Dagen og timan gikk i 500..syntes nesten vi akurat var kommet da vi kikka på klokka og konstaterte at det var på tide å pakke sammen igjen.
Vendelin var den eneste av oss som prøvde seg på fiskekonkurransen i år..vet ikke ka som feilte fisken idag..alle fikk fisk i hållan rundt..bare ikke Vendelin ;)
Kulerenn..va ikke helt sånn kuleløypa som vi e' vant til..men f*n så arti det va. ga oss jo åsså gode ideer til ny uteaktivitet på hytta neste vinter :) Va forøvrig utrulig mye morsomt å se i den løypa..mange forskjellige måta å komme gjennom den på..og ikke gjennom ;)

Di 4 yngste deltok også underveis på skirenn..langrenn. Va satt opp 2 løyper rundt storvannet til det. Va sjikkeli tøft lagt opp og dæm har lagt mye arbeid i arr.
Hopprenn..såklart :) Der deltok di fleste av oss (æ e' ennu nyoperert, så det utgikk..men kun derfor ;)
Tiril..satte utfor og va SÅ KLAR for hoppet..at ho tok sats 2 meter FØR ho traff det og hoppa. Nedslaget kom jo åsså lenge før hoppkanten ;) det hoppet fikk ho 20.0, 20.0 og 20.5 på ;) (av 20 mulige poeng) og vant sånnsett på poeng ;) I 2-runde hadde ho opparbeid litt større tålmodighet og kom sæ faktisk over hoppet.
Bursdagsjenta strålte fra øre til øre..deltok i alt som va..og gikk på med dødsforakt :)
Vårin ga alt..og vant rennet :) Thorgeir måillkosa sæ når han fikk hærje og brife litt ;)
Sjøl så måillkosa æ mæ i solveggen. Skal jo hverken gå eller løfte eller gjøre nån brå bevegelsa på 8 uker..va litt ekkelt å gå over vannet da med så mye overvann. Fotan hadde æ liksom ikke helt kontroll på ;) Lægen va jo en av arr. men satser på at epikrisen fra sykehuset ikke kom fræm før påska ;p Men..tar man det med ro så går no det mæste bra :)
Vendelin hadde tradisjonen tro kun med sæ snowboard.. Ho på hoppet med brett va et syn førr såre øya..og må nesten bare oppleves ;) Men mot og innsatsvilje va det ikke mangel på
På samme tid som Sarneslekan blei arr. så gikk fiskekonkurransen i Skarsvåg av stabelen. Skulle ønske at det ikke va sånn. Skjer jo forøvrig ingenting ellers i påska på øya og da e det dumt at di to tingan koliderer. For vi, og mange andre, har faktisk løst å være med på bægge delan :)
Da..e det stort sett bare "påskevasken" igjen.. Har nemlig ikke fådd starta badesesongen ennu..men i mårra kanskje? ;) -SO LONG-

1 kommentar: