søndag 18. juli 2010

Atter en flott fridag :)








Våkna til sommer og sol..22 grader :)
Vi bestæmte oss kjapt førr å fortsætte feskinga fra i går.
Utpå dagen bynte det å regne..men ka jør væll det når graderstokken vise 17 grader og det ikke blåste dær vi sto..? Va atter en gang inne i Skipsfjord, vi har funne oss en flott plass. Sjøl om flaggan sto rætt ut borte ved campingen og det blåste småfolk..så va det ikke ei krusning på vannet der vi sto.

Ætter nån tima med feske va det klart førr å hive sæ i bilen å kjøre over tel Gjesvær..en aldri så liten stopp på Thomassenhytta/harestua blei det tid tel :)
Det blåste godt på fjellet idag.

Hjæmme ijænn va det klart førr å få sæ litt mat i kroppen..orka rætt og slætt ingen tung søndagsmiddag, så vi slo tel med en aldri så liten pølsefæst ;) Grilla pølse (vanli,oste og lammepølse;) brød, lompe,potetmos og potetsalat.
E' en innertier hos ongan kvær gang det.

Ka ræsten av dagen vil bringe vet vi ikke ennu..ser det lysne litt opp fra Porsagersia..og siden han melde kuling tel kvelden så må vi nok utnytte finværet når det e' her :)

Men tippe at det uansett blir tid og rom for både å se en film og strikke nån omganga ;)

SO LONG!!!


DA va resten av dagen oppbrukt..blei en aldri så liten tur opp i "fossen" i austerelva førr ett kveldsbad :)..og en liten døpp i havet ætterpå.
Men bynte nu å blåse opp tel den kulingen han har lovd..men ved "fossen" så va vi i le'..ingen vind :)
Jentan va ikke tung å be om å legge sæ i kveld heller.
Æ æææælske sommeran på Magerøya æ :)
-NATTA-

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar