tirsdag 6. juli 2010

rødding og sommerkos :)

Ja, førr det kan faktisk være vældi koseli å rødde når været e' fint, ongan leke pent, hjælpe tel og alle e' i godt humør.
De siste uken har æ rødda litt og litt oppe på loftet..gådd gjennom det meste, kasta det vi ikke bruker og gitt vekk alt som e' brukanes :)

Idag gikk æ igjennom julepynten våres..æ vesste at vi hadde masse vi aldri bruke..å det syns æ bare e' toill å ta vare på æ. Fikk frigjort to av de aller største plastbakkan og fikk åsså kasta ett lass med siluett-lys som ikke fungerer osv.
Kjenner atter en gang at panikken tar mæ ætter det her året med jevn opprydding i øvergata. Vi har stådd på og brennt krutt vi ikke har. Å da kjenne æ at panikken for at vi skal gå i samme fella hjæmme e' i ferd med å ta over ;)

Va åsså i Øvergata å tok en time med effektiv rødding/kasting. vi kjørte tel fyllinga med en smekkfull henger :)
Æ har ikke ord som beskriv den deilie følelsen det ga..å vite at vi e' atter ett hengerlass nærmare å bli færdi der oppe :)

Blei lættvint middag førr å feire innsatsen..pizza fra corner tel ongan..mens at æ å gubben spiste på mix mens vi kvilte hodan litt ;) å lada opp tel ny giv. gubben hadde en jobb å gjøre hos han Bengt mens æ har medisinert og bada onga ;)

Nu kjenne æ at æ e' klar førr en kveld i sofan...foran tv ;)

SO LONG :D

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar