tirsdag 29. juni 2010

vi har hadd ei super hyttehelg :)



















Fredagen dro æ å Vendelin opp på hytta for å vaske og legge nytt belegg i gangen. Hele gjengen va med opp og vi grilla og kosa oss, og fikk frakta alt av matrialer til flytebrygga til "byggeplassen"..le'vegg osv :)



Gålvet vi la va ett mareritt..men måtte byttes pga at det forrige va så dårlig lagt (som belæggan i alle rom der oppe) men aldri hadde vi førrventa så mye dritt under belegget. Ætter som panelet har blidd spikra på og det har vært saga..så har ikke spona og flise blidd fjærna/kosta opp...lå under belægge det.
Vi kosta, og vaska..å kosta..å vaska ennu mer. Gikk lang tid før vi va så førrnøyd at vi kunne lægge ut belægge og bynne å varme det.og tel slutt skjære det tel.
..å lime :)
men blei kanonfint når vi bare blei færdi :)



Utpå natta blei vi settanes å se på nån ungmåsa som lekte sæ i vinden utenførr stuevinduet..og mye vind va det,og måsan sto stille :) Utruli ka man finn underholdanes når man hverken har internett eller tv.



Lørdagsmårran våkna vi tel 28 grader i solveggen og sol fra skyfri himmel :)
Utpå dagen kom thorgeir og jentan opp tel oss på fjellet.
Da va det klart førr å bynne å bygge på flytebrygga. den har vi planlagt ett par sommera nu,men har aldri kommen oss tel å bygge den.
Gikk fort..og ei lita stund seinare va ongan på vannet.



Nån døppa sæ litt, mens andre va myyye tøffare..tok sats,hoppa og svømte i land. Og la det ikke være no tvil om at det va kaldt i vannet..siste sneen tinte i vannkanten i forrige uka, og det ligg ennu sne i fjellan rundt ;)



På kvelden skya det over og blei et rivanes uvær..og va nede i 6 grader på ett øyeblikk ;(
Rægna vannrætt..ongan grilla pølse mens dæm holdt parasoll over bålet ;)
Men..mætt blei vi nu ;p



Søndagen va det fortsatt ufint vær..flytebrygga skulle festes på bunnen. Va ingen enkel oppgave. Men fikk nu fæsta den før vi kjørte ned.
Væll hjæmme ijænn så gjorde det sæ virkeli med varme bad og middag. Carmen kom hit tel oss på besøk fra Karasjok på kvelden, skal være her til nærmare hælga.
Vi kose oss alltid sammen med Carmen :)


Så va det klart for Thorgeir å gjøre sæ klar førr ei lita uka i Hammerfest. Trur faktisk det kommer tel å bli ei fin uka sjøl om æ blir aleina med 6 onga :)

SO LONG :)

1 kommentar: