lørdag 5. juni 2010

har vaska hus og onga..på egenhånd.. ;(


Å det gikk helt ærli rætt tel hæ**ete!!!
I ett kort øyeblikk kor ankelskinna ikke va på,sklei æ på gålvet som va vått..og trødde over igjen ;( Smerter,lege..å tur tel Hammerfest..sånn så fredagskvelden min ut. Kom heldivis tel en av lægan som har vært med hele veien med ankelen min. Ikke minst fikk vi en lang og beroliganes prat (og fikk høre at en beskrivelse æ kom med av ankelen min før operasjonen blir flittig brukt av han når han møter nye pasienta..*smigranes*)
Røntgen viste at det æ har operert var som det skulle, har ikke skada forsterkninga av ankelen ;) ..men..derimot..det einaste som fræm tel nu har vært helt og "uberørt" av skadan opp gjennom åran, det røyk i går(det som heter anterior talofibular ligament)! Vesste ikke om æ sku flire eller skrike.
Men kjente at æ sænka skuldran når æ sjønnte at æ ikke hadde skada di nye leddbåndan..og at æ nok har vært mere stressa enn æ sjøl ville innrømme.
Men pr idag kan ingenting gjøres, må vente til at resten har grodd.
Kjenner at æ e' lei..vældi lei! Vil "ha fotan mine telbake"..jogge..gå i fjellet..trene beinspark. Men..ser ut tel at det blir mye paddling i stednførr den her sesongen..da e' det jo godt at arman e' trænt ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar