mandag 31. mai 2010

i helga var det sommerstevne i Kirkenes :)





Fredagen satte vi oss i minibussen svømmeklubben hadde leid og starta på den nesten 8 timer lange bussturen til Kirkenes. Turen, med i all hovedsak rekrutter i bussen, gikk over all forventning.

Måtte gå som dommer på søndagen-->

Lørdagsmårran va det klart førr stevnestart rekrutta. Va 4 kjæmpespente jente som stilte tel start. Vega va faktisk så spent at ho gikk ned av startpallen igjen ;)
Vårin og lilja gjorde det bra..Vårin stillte til start på sin aller første 100meter..100m fri. gikk bare flott det.
Men den som nok imponerte mæ mæst va Lilja som svømte 25m fri på 22.32..ho e' tross alt bare 7 år. til sammenligning svømmer Tonje fra Lakselv 50 fri på 28.76..ho trener ved topp idrettsgymnaset og har kvalifisert sæ til NM på den tida.
Tiril svømmte 25 m begge dagan og va STOLT over innsatsen. Vega svømmte 25m på søndagen..det gikk kjæmpeflott :)
Vendelin gjorde det bare godt under helgas stevne..stillte til start på 6 øvelsa og fikk pall plassering på samtlige øvelsa.
Gull på 200IM, 200 Rygg og 100 butterfly. Sølv på 50 fri og bronsje på 50 fri og 50 butterfly.

Vega koser sæ tradisjonen tro sammen med han Halle -->

Den øvelsen som overraska mest..og blei en thriller til resultatlista kom opp var 100m butterfly. Vendelin slo inn 12 sekunda bak pers..vi visste at beste tida i den årsklassen lå tett opp mot tida. Men tida holdt den..slo sølv vinneren med 2 hundredela ;)
Deltok en del russera på det her stevnet..fra nikkel og murmansk. Godt med litt "ny" konkurranse..og god konkurranse. Va en klubb fra elverum va åsså representert under stevnet.
Lørdagen mangla Stafettlaget til Nikkel en svømmer og da lånte dæm Vendelin. svømminga gikk fint den..men Vendelin fikk stafettlaget diska på tjyvstart ;) blei nu litt fleiping med at det va avtalt spill for å hjælpe karasjok laget ;)
På det her stevnet va han Jens med..både som trener og sjåfør. Va kjæmpeskøy, mange år sia sist vi va på stevne ilag. Og det va godt å førr en gangs skyld å ikke være einaste træner fra N-kapp.

Svømmeran og Farmen vinneren 2010, Leif Birger Mækinen i Karasjok --->

Men må være ærli å si at æ e' glad det her va siste stevnet før sommerferien, har vært ei flott og opplevelsesrik helg..men Gud kor sliten man blir ;)
At dæm mangla dommera va jo heller ikke med i beregninga mi..
deili å være hjæmme ijænn...få hunden og kaninen i hus og bare nyte stillheta :)

SO LONG

1 kommentar:

  1. Ingvild..må bare få si at æ syns det va supert å se dæ med medaljen på :)

    førrbainna toill det dæm gjør med å putte mealjan i lomma når æm hoppe ne av pallen. medalja SKAL man være stolt av :)

    SvarSlett