mandag 17. mai 2010

Hipp,Hipp Hurra..idag e' det 17 mai :)






I dag våkna vi tel tidenes bæste 17, har aldri opplevd bedre vær den her dagen. Endeli skulle vi få oppleve det været vi ser på tv fra andre plassa på 17mai. Jentan va i 100..å dæm hadde det varmt ;) Dæm e' ikke vant tel å være SÅ påklædd i sånne tæmpratura..hær klær vi av oss å spring " i bare ræva" så snart graderstokken bikke 15 grader..å idag va det plutseli over 20grader i skyggen.
E' det hær ett resultat av den globale oppvarminga så skal æ passe på å bruke mye spraydeo og hårspray i tida og åran fræmover ;)

Ætter som åran går..og vi ikke har fådd flere barn de siste åran..så blir vi bare flinkare å planlægge..og tiliare å tiliare færdi ;)
I år nådde vi å KJEDE oss i 2 tima før det va på tide å russle opp på skolegården førr å finne faner til skoleklassa, lag og foreninger...åsså dær va vi tili ute..aldri før har væll familien Tuv Josefsen opplevd å være først ;)men dæm sir nu at det skal være en første gang førr alt.

Æ "gikk"..gikk ilag med ongan..fra skolen og opp tel eldresenteret..der sa det stopp. Klarte ikke gå stort længer. Personli va æ STOLT over å ha gådd så langt...å i sånne øyeblikk så lure æ på kor i nauste æ har hode å tankan når æ planlægg å hompe den første mila av nordkappmarsjen ilag med jentan..greit at det e' en mnd unna..men HALLO??? Men kjenne æ mæ sjøl rætt (og det e' væll få som kjenne mæ bedre;) sså blir æ nok å prøve.

Ætter toget måtte vi jæmmom på en aldri så liten "pit-stop". Måle og regulere blodsukker før jentan va klar tel å innta idrettshallen med kaker, is, brus og mye gøy. 17mai e' ikke en dag det e' lætt å være diabetiker!!! Men på den andre sia så bruke jentan opp mye av det blodsukkeret, så det va ikke så ille.
Gikk slag i slag idag med aktiviteter, gratis kino, mat og kaker.
Jentan fikk i år også velge mat..og det blei "jørm" i år ijænn. Vendelin derimot ville ha biff ilag med mæ å Thorgeir...som forøvrig har vært ilag i ei lita evighet idag ;) *hipp hurra* førr oss ;p

I kveld satt vi ute i "solbingen" å kosa oss i kvelds-sola..en liten baileys i glasset mens jentan hoppa på trampolina..i shorts..kl 22 på kvelden..i Honningsvåg 17 mai...e' dåkker klar over kor sykt uvirkeli det føles???

Nu sett æ hær å vurdere kor vidt æ skal strikke likens "bunad" tel alle de 4 minste..æ har litt løst. Men kommer sikkert tel å være spylei halvveis..
Men æ syns det e' så fint :)

Måtte snike med mæ ett bilde av han Fredrik i kofta. Han e' bare så utruli fin :)
..å han e' virkeli en liten sjarmør i kofta. Træng ingen lasso førr å hale inn "damer" den der karen ;)

Nu sover hele huset..må væll følle i dæmmes fotspor snart. Sånn at man får med sæ dagen i mårra om været blir like bra som idag.

SO LONG :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar