torsdag 27. mai 2010

Har vært en hæktisk dag idag..



For noen daga siden bynte blodsukkeret til Vega å lægge sæ litt lavare enn normalt..igår måtte vi hente ho i barnehagen, dæm sleit med å holde det oppe.
Gjorde noen justeringer som hjalp..men blei ligganes høyt i natt av den grunn. I mårrest lå ho på 15.3..fikk insulin og mat. ramla tel 1.8 på en drøy halvtime. Kossn e' det i det hele tatt muli?
Ætter det starta ei evig jakt på blodsukker over 4..kom aldri høyare enn 2.8
Va i kontakt med både vakthavende og barnelægen gjennom dagen..i tili ettermiddag blei ho lagt inn. Da va ho nede på 1.5..og klarte rætt å slætt ikke å spise mer. Ho har spist heeele dagen. Sjønne at det sir stopp.
kvikkna sjikkeli tel :)-->

glukose drøpp blei satt..etterpå huska ho ikke at ho hadde fått det, men va kjæmpestolt når ho fikk høre dæm hadde satt det uten å bruke EMLA. Skal sies at ho knapt lot til å merke det når veneflonen blei satt.
Dryppet gikk inn for fullt..og etter 45min, 1 time så va vi oppe på 12.3. Dryppet blei da stilt til å gå inn halvparten så fort..noe som resulterte i at ho en halv time seinare va nede på 3.1 igjen. Da va det plutselig ikke bare æ som klødde mæ i hodet førr å si det sånn.
Ætter 4 tima og 2 posa glukose fikk vi lov å dra hjæm. Det syns ho Vega va stor stas :) ho syns næmli at det e' vææældi kjedeli å ligge i ro så længe ;)

Klare vi nu å holde blodsukkeret oppe så blir det svømmestevne på mæ å Vega åsså i hælga.. ;)

So Long :)

1 kommentar:

  1. Uff, skummelt det der! Håpe d rette sæ, å ikke minst at dem finn ut KOFFØR sånt skjer!

    SvarSlett