tirsdag 11. mai 2010

akutt helgefølelse..


Thorgeir kom hjæm fra jobb halv 6 i mårrest, å når han plutseli va hjæmme en hel dag så har æ hadd lørdag hele dagen. Stressa som fy førr å nå butikka som i min verden stengte kl 14 ;) Men på den andre sia så nådde æ i det minste ALLE butikkan før dæm stængte ;)aldri så galt at det ikke e' godt førr nåt..hehe
Thorgeir har klart sæ fint idag når det gjelder å være våken...ett par cowboy'a har han hadd..men det e lov ;)
Vi og de to minste blei slette ut av sængklærne i mårrest av at dæm kom førr å slætte rundt huset ætter dæm grov i vinter...steike førr ett rabalder..trur æ våkna ståanes! Men nu e' det gjort, bare litt flikking igjen..og ett lass grus.

Tiril fikk den nye saturasjonsmåleren idag...flott liten sak, einaste negative e' at den mangle alarm. Sjøl e' ho kjæmpeførrnøyd og har hadd full kontroll på O2 mettninga idag ;)

I kveld va vi oppom Mari og Fred og tok en kjæft kaffe..ongan fikk lekt og ho Varga fikk hærja ute i hundegården med Fenja og Diva...det skal sies at Fenja ikke sætte like stor pris på sånne "play dates" som det Diva gjør ;)

Tili kveld hær på klubben idag..å deili e' det.

Jentan har førræsten kommen inn i barnehagen her på klubben fra høsten av. Skal bli så deili. Mye ænklare med tanke på svingningen i blodsukker, arbeid borte for thorgeir...og jentan træng ikke stå opp kvart over 6 lenger. Blir bare flott det skal æ si ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar