lørdag 8. mai 2010

har vært i Gjesvær på ræk idag




Har vært over i Gjesvær på besøk hos Helene...han Bjørn Dag bomma vi på med sånn ca 22 sekunda ;)
Samtidi tok vi med oss kaninen som Bjørn dag og Helene har hadd..men om ho Helene e' kjæmpeallergisk imot. Mari har længe snakka om å kjøpe kanin..så ho sa ikke næi når ho blei spurt.
Nydelig liten grå dvergvedder..så stille og kosat. IKKE som våres ramp ;)
Har logge å kosa med ongan fra vi kom hjæm tel jentan la sæ.. da slapp vi våres Trampe ut av buret...har gådd fint,uten slossing.

I gjesvær va det vår og flott å være. På sånne daga så kunne æ godt tænkt mæ å ha hus der ute.
Kjæmpekos å være på besøk i "bukta" igjen..ætter vi fikk Tiril så har vi ikke vært så mye der..ikke andre plassa heller for øvrig.
Tel sommern håpe æ å få paddla rundt Gjesværstappan ilag med ho Vendelin..trur det e' en fantastisk tur..se på alt livet i fuglefjellan..haverten..nisa..åååh, kor æ glæde mæ :)

Varga va med oss..men vi måtte sætte ho telbake i bilen. Ho va gal ætter katta dæmmes.
Som plaster på såret fikk ho sæ en lang og god luftetur på Gjesværfjellet. E' jo ennu MASSE sne, ho fikk lekt og basa..å rasa. Va som ett slakt når vi kjørte vidre. Men...rundt næste sving fikk vi ei påminning om at sommeren snart e her...en reinflokk som lå å kosa sæ på sneen. Vi hadde flax..og her etter må Varga være i band til etter reinfløttinga tel høsten.

Nu e' alt av bakst klart før mårradagen..skal kose mæ med litt strikking og en film før æ tar kvelden.
I mårra blir han "gjesvær Trampe" henta..grue mæ litt..førr han e' jo så sjønn. Men, e' umuli å ha to hanna..å han kommer tel å få det flott hos Mari og Fred.
Men..kommer nok tel å se mæ rundt ætter han to ganga..sånn passe skeptisk..før vi spis hare der i huset..hehehe.

Btw..kaninen din e' homofil Mari *flire*

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar