søndag 16. mai 2010

Helg ...og 16 mai.











Lørdagen starta tregt, MYE smerter i ankelen fra dagen før. Gikk lang tid før æ fungerte.
Hadde en del handling som MÅTTE gjøres..middag, diverse til kaker osv. Og klær tel ho Vårin *sukk*
Ho har vokse ut av "bunaden"..og ho Vårin rett og slett haaaater å pynte sæ, så ny "bunad" va ikke ett alternativ.
Prøvde å finne et fint sett med tunika og tights..yeah,right..kunne bare glæmme det.
Endte opp med ny buksa, t-shirt og hette jakke...å så kan jo alltids æ håpe at været blir så bra at ho i det minste kan gå i den nye OL-genseren på 17 mai.
Trudde åsså at den hjæmstrikka "bunaden" tel Tiril va blidd førr liten tel i år..men den har aldri passa bedre før :)
Ho blei bare kanonfin i den :)

Lørdagen va overskya, men va uansett flott ute, så jentan har vært ute store dela av dagen. Thorgeir va ute ilag med dæm å plokka søppel og rødda rundt huset..bynne å gå sæ tel nu etter bl.a gravinga i vinter. Så helt førrfærdeli ut her når sneen tinte.

Ramla over ei oppskrift på vaniljekaka..så SÅ god ut at æ bare måtte prøve å lage den uten gluten. Jett at æ va spent på resultatet..og resultatet blei knallgodt :) 1-0 tel mæ det ;)

Kom over nån bilda på FB fra en guttetur i kajakk...blei helt dårlig. Ser ut som om dæm har paddla fra Tufjord tel Småkjæftan..blir støtt og stadig imponert over den flotte naturen vi har hær..når vi slutte å førrbainne oss over gråstein,vind og mangel på trær ;)

16 mai...ikke om den en gang va ;) Men førr all del, æ foretrække dagen som den e' idag..uten fyll,fest og fanteri.
Har vært en nydelig dag fra ende til annen..en dag vi rætt og slætt ikke ville sku ta slutt. Jentan sov længe og våkna utkvilt..klar tel å springe ut og nyte sola og det nyyydelige været vi har hadd idag.
Blir mårradagen nåkka lignanes så blir det bæste 17mai sia 95 ;)

Ongan hadde det som sagt travelt med å komme ut døra..å dæm har vært ute HELE dagen. Dæfførr passa det perfekt å grille pølse tel middag idag..vi har faktisk ikke grilla ute her hjemme i år..ikke før idag.
Sjøl ætter sola gikk ned va det helt greit å sitte ute i "bingen"

Og æ blei så glad når æ ser at ripsbusken mine bynne å bli grønn. Glæde mæ litt xtra tel sommern i år, men vet ikke helt kofførr ;)

Monica va innom en tur tili i kveld å tok en kjæft kaffe å skravvla litt.
Æ plagdes så j***li med marsipankaka, den va ett par ganga på tur ut vinduet. Tænkte at æ sku gjøre det ænkelt å kjøpe færdi marsipanlokk...ænkelt my ass!!! Syns lokket va så stivt, skulle ingenting tel før det "knakk" :/ blir første og siste gang.
Men..kaka blir nok god uansett.
Her hjemme e' vi færdi foran mårradagen, så nu gjenstår det bare å kose sæ :)
SO LONG ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar