torsdag 6. mai 2010

Har vondt av tenåringen min...


..og av kjæresten hænnes.
Dæm har jo vært kjæresta ei stund..og dæm e' vældi førrælska.
To flotte ungdomma som virkeli bryr sæ om kværandre...og som har ækte følelsa som så absolutt skal taes på alvor.

Førr nån uke sia blei det klart at dæm skal fløtte ned tel Harstad iløpet av sommeren og at det skal skje mens dæm e hjæmme hos pappan i Scotland på ferie.
I går kom ny beskjed..guttan sendes til Scotland på søndag..og fløttinga fræmskyndes.
Førr Vendelin va det her verdens undergang..hverken mer eller mindre.

Og i dag reiste ho til Karasjok for å følge med dæm tel Harstad i mårra. Det va tungt førr ho å sette sæ på bussen idag...men ho syns på en ainna måte at det va godt å slæppe den "offisielle" avskjeds timen med klassen i mårra. Det ville vært TØFT førr ho å være der. Men på samme tid ønske ho jo å kunne bruke hvert minutt fræm tel han fløtte ilag med han...å nu blei dæm tvungen tel å si hade idag..ett døgn ætter dæm fikk beskjeden om fløttinga.

Sku ønske dæm kunne fått vært kjæresta,krangla..slådd opp..altså sånn som det skal være når man fylle 15 år..ikke at voksnes valg skal få ødelægge.

Skulle så gjerne vært med ho Vendelin i helga..bare vært dær. Skar i hjertet mitt å sende ho aleina den hær hælga, men æ vet at dæm ho reise med gjør en super jobb med ho <3

En ting e' ihvertfall sikkert..vi kommer tel å savne både Jake og lillebroren nåt helt vanvittig...alle sammen.

1 kommentar:

  1. Huff, kjempe trist:-( Må være helt forferdelig for dem. Men håper de klarer å holde kontakten så langt det lar seg gjøre. God helg til dere alle sammen.

    SvarSlett