mandag 24. mai 2010

ræke frokost..


















Den her helga har vært bare super..ikke no ainna å si.
Vi har slappa av..å vi har stådd på..har hadd middagsgjesta..å jentan har måilla sæ med færske ræke..tænke å bynne dær æ ;)

På lørdag va det feskebil hær, og når ho Vega først får øye på den..så e' der ingen vei utenom. Å æ førr min del e' bare såre førrnøyd med at det e' feskebilen ho e' hækta på å ikke isbilen..hehe. Men himmeln førrby at æ nån sinne skal være blakk når fiskebilen e' på øya..da trur æ det blir utrivelig hjæmme ;)
Grovbrød, færske ræke og majones..da e' det fæst rundt frokostbordet.
Ho Vega underholdt atter en gang med å holde leksjon i rækepelling: "først så riv du hodet av ræka,så slit du av den halen. Så lægg du ræka på rygg og klær av den fotan" ;)
..plutseli høre vi fra ho Tiril: "men, kossn får æ av ræka alt håret da"???
Så i tillægg tel at det e' en koseli og go frokost..så e' den underholdanes å :)

Freddan..alle tok vi fatt på hælgepussen her. Å husarbeid e' kjæmpeskøy når vi e' mange om å ta den. Æ førr min del har endeli fådd tadd rothylla oppe..som egentli ikke e' ei rothylla, men ei hylla med svømmemateriale, førstehjelpskurs og dukka,svømmemerka osv. Men..æ bor ilag med 6 andre som bruke den tel oppbevaring av alt ainna som dæm sjøl ikke finn en passanes plass tel.
Men..vi kom i havn..ingen måtte bøte med livet og ingen har fått varige men..trur æ ;)

Lørdagen va det klart førr middagsgjesta..å det glæde vi oss bestandi tel :)
vårrulla sto på menyen den her gangen. Laga vårrulla av 6kg kjøttdeig..så det skal sies at ingen gikk sulten fra matbordet..derimot gikk det nesten 2 tima før vi klarte å ta fatt på desserten ;)
Mari-Iren, Fred Magne, Fredrik og Stian..at både Fred Magne og Stian jobbe på ambulansen gikk ikke ubemerka hen hos min kjære stefar. Han mene at det skal nu bare mangle at vi ikke mate de stakkars ambulanse arbeideran..at dæm burde være såpass husvarm at dæm egentli bare kan hente sæ maten dæm har løst på sjøl ;)
Va ihvertfall kjæmpekoseli.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar