søndag 2. mai 2010

da va det klart!!!


Vendelin får reise tel grottestevnet i Harstad neste helg.
Eller..har væll aldri vært tvil om at ho sku får reise..va størrelsen på våre egne utgifter vi har vært spente på. Skal ikke gå no nærmere inn på det men kan i såpass som at alle parta har bidratt :)
Og æ e' så fornøyd, og ikke minst takknemlig over at Karasjok svømmeklubb har tatt min datter inn under vingan sine og velger å gjøre så mye positivt førr ho.
To træningsleirer på 14 dager hver, har Vendelin reist med Karasjok. Dæm, og da spesiellt han Anders, har hatt ho med..uten at ho har hatt med trener eller reiseleder. Dæm har sedd ætter ho 24/7..og dæm har gjort en kjæmpegod jobb :)
Også i år vil Vendelin reise til Helsinki på leir sammen med Karasjok svømmeklubb.
Men..for all del. Skal ikke glemme vår kjære Bengt, min gamle trener, som atter en gang e' inne i styret og som tar godt vare på Vendelin..hjælpe ho opp og fræm.
Kan ikke få sagt hvor mye alt det her betyr for Vendelin..og for oss andre i familien :)

Vendelin glæde sæ stort til å reise..møte gamle vænna ho ser så altfor sjeldent igjen, og stifte nye bekjentskap..og ho glæde sæ stort til å konkurrere igjen.
Å æ som svømmemamma glæde mæ vældi tel å høre kossn det går på 200 butterfly.

til slutt...ei koselig og kort fortelling æ kom over..som sier så mye, sjøl om den ikke har nåt med svømminga å gjøre ;)


En indianer satt og snakket med sitt barnebarn. Han sa:" I alle mennesker bor det to ulver som sloss. Den ene er ond. Det er sinne, frykt, misunnelse, sjalusi, grådighet, arroganse, selvmedlidenhet, løgn, og egoisme. Den andre er god. Det er glede, fred, kjærlighet, håp, ro, ydmykhet, velvilje, empati, sannhet og tillit." "Hvilken ulv vinner? "spurte barnet. "Den du mater", svarte bestefaren.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar