søndag 10. oktober 2010

Helg..middagsgjester og dåp :)



Har med andre ord vært atter ei super helg..men ikke så aktiv som vi e' vant til ;)
Vi e' jo godt igang med oppussing av kjelleren, første strøket turkis i tv-stua e' rulla på væggen, og vinduet har fått sine 2 første strøk med hvit.

Men..så la vi oppussinga på hylla. Lørdag va det klart førr vårrulla og middagsgjesta. Mari Iren, Fred Magne og 3 onga+ Birgitte og Jens og dæmmes 2 onga. Det va livlig rundt middags bordet..akurat sånn som vi like det :)
Ætter mat blei det tid tel litt skravling..og masse kos med han lille Emil <3 han e' en sjarmør av dimensjona :)
Jentan løp ut ætter besøket dro, og det var litt godt at dæm brukte opp energien etter middag,brus og brownies andre steda enn i stua førr å si det sånn ;)

Ætter at energien va på retur og ongan va lagt..så braka det løs.
Vårin kom, så stressa som bare ho Vårin kan være, ropanes om at ho Lilja ligg i senga å kaster opp på gulvet. Damn.."å vi som skal i dåp i mårra" va første tanken min. Lilja har jo diabetes og ho e' litt motsatt av andre diabetikera når ho e' syk..istedefor å få et høyere blodsukker, så slit vi med å holde det oppe.
Nåt som tel tider har ført tel innlæggelsa på bareavd...å bli syk passa bare ikke den her dagen.
Men..ætter 2 tima med oppkast va det vesst over. Da lå Lilja på badegulvet å sov (ho orka ikke gå inn i senga..hadde lagt sæ godt å varmt på varmekablan, under ett svært håndkle;)
Tenker på den ene sia at vi kanskje var litt for sløv under middagen, at Lilja kan ha fått i seg noe med ris i (eller på)..men på den andre sia så bruker Lilja å bli syk ganske umiddelbart.
Natta gikk uansett med tel å sjække Lilja og holde øye med blodsukkeret.

Idag, søndag, var det klart for Emil Johannes sin dåp.
Kaker og kaffe på kantina på skolen..det va kjæmpekoseli :)
Vognteppet tel Emil blei æ nu færdi med idag, men har utsatt det med overlægg. Va ca 20-30 minutta med arbeid ijænn bare.
Vårin strålte som ei sol når det gikk opp førr ho at det fantes ikke mindre enn 2 kaker uten gluten. Vi som foreldre merker kor stor pris ho sætte på å slippe å ha med medbrakt kaka i uansett sammenhenga.
Mari og mamman hadde pynta så pent, det va sjikkeli lækkert i kantina. Fredrik og Ingrid va nydeli pynta i kofta..næsten litt trist at ikke vi har samiske gena..førr kofte e' PENT!
Va så fylt med kaker at det va på grænsa tel smertefullt å gå telbake tel bilen. Og det måtte liksom skje litt fort også, førr himmelen hadde åpna alle slusan.

Har blåst opp atter en gang, tydeli at høsten e' her og at vinteren nærme sæ. Så kanskje man atter en gang bare må slutte å vente på sommer'n ;)

I mårra e'det bare å brætte opp arman og ta fatt på malinga i kjellern igjen..

-SO LONG-

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar