lørdag 23. oktober 2010

once you lose yourself, you have two choices:

find the person you used to be.. or lose that person completely.

Har så lenge slitt med å komme igang med træning. Førr æ vet det gjør ont..både i ankelen..og i længe ubrukte muskla.
Ingen skal si at æ i hverdagen ikke e' aktiv, æ kan nok gå fra de fleste på fjellet, sjøl med krykker ;) og æ tilbakelægg en god del 1000 meter i bassenget i uka. Men, det har kun vært vondt å gå i fjellet ætter operasjonen..alt æ har gådd, har vært gjort i rein trass..og selvfølgeli for ongan sin del.

Svømminga..e' værdens beste træning..men..det e' alltid ett men.
Det e' tungt å finne overskudd og lyst tel sjøl å træne når æ bruke så mange tima på kanten iløpet av ei uka..førr ikke å snakke om stevnehelger og trænings samlinger.

Så, nu e' æ igang med styrketræning..vektløfting. Det e' GØY..kan ikke huske at det va så gøy før. Men har kanskje litt med målsettninga mi den her gangen å gjøre.
Tel sommern planlægg æ å løfte det æ veie idag ;) ..når æ det målet så skal æ alltids røpe dagens vekt ;)

Æ e' ihvertfall kommet godt i gang, og det føles deili :)
Idag va æ på dagen å trænte ilag med han Petter..kjæmpeskøy! Han e' flink tel å motivere, få mæ tel å prestere når æ ikke klare mer..å fyre mæ sånn at æ prestere på rein trass. Egentli vældi likt som æ å Petter holde på når vi træne svømmera.
Ætter en god time med vækte, tok vi oss 20 minutta med sækk, hanska og puta.
Va SÅ ARTI..bynne å bli nån år sia æ trænte kickboxing, men e' litt sånn som med sykkling..har du først lært det så..ja, dåkker kan ræsten ;)

Æ e' på langt nær så smidig og spenstig som før, men teknikken sett :)
Va deili å kjenne arman prikke å svi..og veie ca 50 kg hver..hehehe..ja, førr sånn føltes det på et punkt.
Litt mer usikker på sparkan,men det gikk faktisk vældi bra med ankelen. Men turte ikke prøve den andre foten sånn at all vekt og balanse falt på den æ e' operert i.

Det e' ihvertfall godt å være i gang å træne ijænn..og æ e' litt spent på næste gang Petter kommer hjæm, kossn vi da kan lægge opp træningsøkten.

Men for nu..glad to be alive and kicking again :))

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar