onsdag 3. november 2010

Lilja's halloween bursdag..












Lørdag 30 oktober var det endelig klart for å feire bursdagen til Lilja, den har ho venta LENGE på.

Siden det dro ut så fikk Lilja velge og da falt valget på halloween..nåt som faktisk blei en morsom og spennanes bursdag.

Ikke minst blei kakebakinga spennanes ;)..å æ må være ærli å innrømme at æ måtte krype tel korset å få hjælp med marsipan kjævlinga. Æ får ikke tel å kjævle den ut uten melis..og det blir ikke helt bra når marsipanen e' sort. Så..tusen takk tel ho Randi som bursdag etter bursdag stiller opp og hjelper til med kaker :)

Ei stor glutenfri marsipankaka, glutenfrie muffins(med krypdyr) og hodeskalle og flaggermus-gele sto på menyen.

Lilja storkosa sæ og strålte som ei sol. Pga at klubben e' under oppussing så måtte vi ha den hjæmme hos oss..men det gikk over all førrventning.
Ikke minst gikk det bare flott med blodsukkeret til både Vega og Lilja..at Mathias va i bursdagen hadde nok sitt å si. Det å ikke være di to eneste dia-barna har mye å si.

Mange tøffe og skumle skapninger ringte på døra..og mange fikk en overraskelse når dæm åpna den ;p Hadde funnet fram mye skummel dekorasjon..vi elsker halloween!

Halve star wars, monster, hekser og trollmenn..huset va fullt :)
..så kom den lille "mørkemannen", han Fredrik..hærregud førr en hærli liten tass han e.

Ætter bursdagen va over blei det litt tid tel å sette ijænn å snakke med Mari og Fred, bare slappe av og nyte selskapet. Kose mæ masse med han Emil..han har tadd hjærtet mitt med storm..nydelie lille mænneske <3

Vårin og Lilja va ikke færdi å feire førr å si det sånn, dæm dro like godt vidre på halloween-fest på skolen dæm. Men ingenting e' væll bedre ennat dæm får ta' "han" helt ut og feire og ha det gøy tel dæm stupe i seng.

Pappa kom innom på kvelden og henta stolan..og æ må si æ va glad førr å få dæm ut døra. Har alltid syntes dæm har vært kjæmpegod å sitte i..men dæm va nån svære ufyselige drog å ha i stua..og etter 5 år blei dæm bytta ut.

Lilja syntes det va en kjæmpekoseli avsluttning på bursdagsfeiringa å få Bæstefaren på besøk. Alt har blidd så mye bedre og "lettare" på den fronten det siste året..og det e' tydeli at jentan storkose sæ ilag med bæstefaren <3







SØNDAG OG HALLOWEEN..

Ja, man sku næsten tru det va et samisk bryllup vi feira..3 daga tel ende ;)
Dagen dæm har venta ei stund på.
Jentan ælske å klæ sæ ut..og gå ut og møte alle de andre skumle skapningen i mørket.
4 tima va dæm ute gikk..og dæm kom søkklasta og glad hjæm.

Den her dagen derimot va ikke jentan like flink å passe blodsukkeret..Lilja lå på 16.7 da ho kom hjæm, mens at Vega stakk av med seieren med 26.8.
Brødskiver og insulin sto da på menyen..og to timer senere lå dæm begge jevnt under 10..noe som holdt hele natta gjennom.

-føler ihvertfall at vi begynner å få kontroll på det her med høyt bs pga sukker/kjappe karbo uten å sende jentan rett i kjelleren..og DET føles bra


..å da va det jo bare 2 daga unna næste feiring..
-SO LONG-

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar