søndag 16. oktober 2011

Lilja 9 år og Finnmark Open 2011

Fredag satte vi oss i bilen og vendte næsen mot Hammerfest og høstens Finnmark Open.

Væll fræmme på Fuglenes skole va det bare å få madrassa blåst opp og komme på plass..på klasserommet ho Ellen hadde årna tel N.S.K aleina :)

Så..oppbrætting av arma og klart førr å ta en handlerunde på Europris ;)
-e' det som e' så flott med å komme fra Honningsvåg..skal ikke så mye tel førr å glæde oss når det jell shop'ing.

Fant ganske mye småting vi så absolutt trengte..bl.a fikk Vårin og Lilja nye træningsbager med plass tel utstyr som paddles, zoomers og pullbouy.

Kveldsmat og rætt på madrassan. Alle slokkna rimelig kjapt.

Den her helga gikk æ som dommer..lenge mellom hver gang nu. første dagen som måldommer..æ kjente æ va litt rusten når innslagan kom tætt..førr man skal jo følge med som vendedommer å.

Vendelin gjorde det vældi bra den her helga..stilte tel start på 6 øvelsa og slo inn tel førsteplass på samtlige 6. Lenge sia vi har sett et sånt konkurranse instinkt hos frøkna..men æ vet kor ho hente motivasjonen fra ;)

Vårin plagdes strax litt mere..øvelsan satt ikke helt og svømte inn over pers på alle øvelsa.

Vet ikke helt ka som har skjedd i høst, men nåt fungerer ikke på trening. Desto viktigare e' det å komme igang med treningsopplegget fra han Kjetil.

Men for all del..Vårin e' jo en ung førsteårs aprobert, det vil svinge..og ho e' jo kjæmpeflink uansett kossn man ser på det :)

I pausen mellom de to stevne-delan på lørdagen arrangertes det pausesvøm for rekrutter..Lilja, Vega og Tiril deltok.
Va kjæmpe innsats av alle 3..dæm har blidd kjæmpeflink :)

Tiril utmærka sæ med startstupet sitt..sjeldent ser man en 5 åring som stiller riktig på blokka og gir alt når dæm blir blåst igang. E' like underholdanes å se på hver gang.

Lørdagen blei starta med bursdags gratulasjona og pakker på senga..ho Lilja Villemo fyllte hele 9 år <3
Hvert år kolliderer bursdagen med stevne..enten i hft eller i tromsø. Men Lilja synes det e' kjæmpegreit ho..førr da kan ho feire dagen nærmare slutten av mnd med en real Halloween bursdag ;)

Lørdags kveld va det klart førr pizza og premieutdeling..

...å så va det klart førr litt bursdagsfeiring på klasserommet..med hjæmlaga brownies og brus :)

Lilja va kanskje litt xtra førrnøyd med at Mone og Susanne kom å tok en kakebit..dæm e' jo di "stooore"..kult å ha hadd dæm i bursdag..hehehe.

Søndagen va en ny flott stevndedag..masse flott svømming og flotte personlige rekorda.
Og masse blanda følelsa..det her va første stevnet i fylket sia Utøya..og i et lite svømmemiljø va det veldig merkbart at han Steinar ikke e' her lenger..å kikke på startlister..se svømmera og tider og tenke at "i det her heatet skulle han ha svømt" førr så å bli truffet av realiteten..Steinar vil aldri mere svømme med osss..det e' tøft. Både for barn og voksne.

Men det var godt å se mamman og pappan på stevnet..mamman i buksa til Steinar. Den buksa brukte han dagen før på Utøya under et tv-innslag.
Når lillebroren gikk på premiepallen med klubbgenseren med Steinar sitt navn på..da trilla tåran. E' så godt og så vondt på samme tid. Vondt at vi har mista en så flott ungdom..godt å se at livet går vidre :)

Vi gjorde oss kjapt færdi på søndagen, klar førr å sætte oss i bilen etter stevnet og kjøre hjæm. Va godt å kjøre sjøl og bare kunne starte hjæm når vi var færdi. Tiril sovna i rypefjord og våkna i honningsvågtunellen...stor i øyan og utbryter "pappa, du har kjørt fort" :)

Vi e' førrnøyd, store og små..etter ei helt fantastisk svømmehelg.

Nu e' det hjæm å træne fram imot mørketidsstevnet i Karasjok andre helga i november.

-SO LONG-


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar