tirsdag 11. oktober 2011

Tromsø Open høsten 2011

Fredags kveld va det klart førr å vende næsen sørover..nærmare bestæmt tel Tromsø. førr å delta på høstens Tromsø Open.
Vi va længe i tvil her hjemme..det blåste freskt, vææældi freskt. Det blåste stiv kuling som bare økte på.

Vi kom tel flyplassen 45min før avgang..og fikk umiddelbart beskjed om at det blei ihvertfall 2 tima venting. Flyet va førrsinka på alle flyplassan..og dæm som kjenner ruta vet at der e' Mange flyplassa mellom Tromsø og Kirkenes..

Æ har en hælsikes flyskrækk..og det å sette sånn og vente i uvær gjør det ikke no bedre. Men det e' bare å stramme sæ opp førr ikke å skræmme vannet av ongan. Å sette å snakke med ei som va "i samme båt" og kunne fleipe litt med situasjonen va absolutt med på å lætte ventetida litt.

-Der står jo en kaffe automat, en snacks automat og en brus automat..æ klare bare ikke å førrstå at dæm på sånne daga ikke kjøre fræm andre automata..en kor man kan velge mellom Cognac, Jæger, Vodka..og kanskje litt øl og vin førr dæm som bare har litt flyskrækk ;)
Ved siden av burde det stå en snacks automat med små posa med bl.a Valium, Vival, Somadril, Stesolid osv..

Nei..spøk tel sia!

Tel slutt sto nu flyet på bakken her i Honningsvåg og vi tok fatt på turen tel Tromsø. Va brei enighet om at vi håpa på overflygning i Hammerfest..men sånn blei det heller ikke.
Når vi va i lufta igjen og på vei mot Tromsø så va vi væll alle forberedt på et bedre flyvær..men så feil kunne man ta..va masse resting og slettring og turbulens. Kjente vi va SÅÅÅ KLAR førr å lande når vi starta på innflygninga..å så bare slutta vi med det å.. Fikk beskjed over høytalern om at det va kø pga det dårlige været..vi hadde ikke mindre enn 5 fly foran oss som sku lande, og vi..vi fikk en xtra svipptur over Malangen vi... *jippi*

Men tel slutt va vi på bakken og fikk henta baggasjen og vendte næsa over tel Gyllenborg Skole kor vi skulle bo den her helga.
Harstad og Bodø va alt på plass..og vi kom tel et låst klasserom. Va bare å hive sæ rundt og komme sæ ned på en matbutikk like nedenfor mens vi venta..førr sjøl i Tromsø stenger matbutikkan kl 23 og vi rakk det med et nødskrik.

Telbake på skolen va han som hadde ansvaret førr brannvakt og lister på plass..han fikk ringt til ho som hadde nøkkla tel klasseromman og 15 min seinare va vi låst inn på våres klasserom.
Fikk fyrt opp sænga og gjort oss klar førr nån tima søvn.

Slo av taklyset..og 10sek ætter va lyset på..slo det av..og det slo sæ på. Va sensor på det førrbainna tak-lyset. Sensoren va 3 meter over hodet på oss så å få tapet nåt rundt den va ikke muli. Men Harstad hadde med en gutt som hadde vært borti det her før..og hadde ei løsning.
så..endeli va det mørkt og vi lå på madrassan. *jippi* Trur vi alle sov iløpet av 5 minutta :)

Lørdagsmårran våkna vi uthvilt og klar førr å ta fatt på første stevnedag. Lagledermøte og innsvømming unnagjort og klart førr stevnestart.
Inndefilering og presentasjon av klubban..å så kom den: "markeringa av den tragiske bortgangen til Steinar på Utøya".
Æ trur ikke det var et tørt øye i svømmehallen..det e' bare så vanvittig vondt å tenke på.

Stevnet gikk glatt..Den her helga va det ho Vårin som skulle vise muskla. Vårin svømte inn tel solid førsteplass i sin årsklasse på alle øvelsan ho stillte til start på. Sånt e' arti å være vitne tel..og det gjør godt i et mammahjerte..og et svømmehjerte ;)
Men Vårin lå bak pers på alle øvelsa, nåt æ ikke helt forstår. for når man e' så ung og har så mye å gå på, så kommer nye perser lett.

Må kikke litt på treningsopplegget foran neste helgs stevne. Ikke minst så har Kjetil lovd å sende et 6ukers program, bassert på 3 økter i uka, som vil passe til Vårin og Lilja.

Vendelin klarte sæ åsså bra i hælga og hennes svømming holdt til 2 flotte perser. Den finaste kom på 100 fri med hele 9 sekunda.
100fri e' en øvelse som Vendelin lenge har slitt med..ho får den rett og slett ikke til. Den forrige persen var for gammel til å være gyldig og ho stilte derfor til start med ei årsgammel mellomtid fra 1500m fri.

Svømminga hænnes i hælga holdt tel 1 gull, 2 sølv,1 bronsje, en fjærdeplass og en femteplass.
Det må vi si oss kjæmpefornøyd med :)

Tid tel shoping, bursdagsgave handling og middag med han "bæstefar"..det fikk vi tid tel :)

Stevnet var veldig bra gjennomført og i år samla det mange svømmera (200) å æ bare ÆLSKE speaker'n dæm har..han e antakelig det einaste mænneske æ vet om, førrutenom Per Irgens, som kan få en 1500m tel å bli en thriller.

"Den nye Stakkevollhallen" va blidd kanonfin..dæm har fått nytt flott tak over bassenget..et slætt,hvitt, platetak med ny belysning på søylen. Og dæm har fått ny, blå, belysning i fjellet. Det va sjikkeli stili og ga mange tøffe bilda.

Å bo på Gyllenborg skole va kjækt..sjøl om vi savna å bo på ungdomsklubben under bassenget. Men å bo på en skole i Tromsø sentrum e' så absolutt ikke tel å førrakte ;)

Tradisjona skal og må vidreføres..sant?

Vi kjørte på med sovepose-sækkeløp i korridoren på kveldan. Det e' nåt vi har gjort sia vi va onga og reiste rundt med han Bengt og han Trygve på stevna. Det e' sykt artig og det gir så absolutt ei anledning førr ennu mere konkurranse ;)

Vårin..ho ga ALT...fisa førrbi Harstad, Fauske og Bodø..og STUPTE over målstreken ;) Førr ho så e' konkurranse blodig alvor uansett ka ho e' med på. Ho e' en god taper, men ho går ikke med på å tape og ikke ha gitt ALT. Sånt liker æ :)

Søndag,etter stevnet, va det bare å plukke opp pikkpakket på skolen og russle ned på hurtigruta vi skulle ta hjæm.
En kjapp tur oppom burger king førr å hente glutenfri burger tel Vårin..så ombord tel et hyggelig besøk av ho Line og ho Julia.

Å ta hurtigruta nordover etter stevne e' bare helt fantastisk..e' så godt å ta en god,lang og varm dusj (ikke som automatan i svømmehallan) førr så å bare krype under dyna.
Den her kvelden sov vi alle 3 før kl 23..uten å bli bedt om det.

Tel frokost fikk vi en liten overraskelse..nån hadde stjælt tørrmaten iløpet av natta..så da va det bare en ting å gjøre..å russle opp i resturanten og spise en SVÆR frokost der. Æ sværge på at det så ut som om vi va 20mann som hadde spist ved våres bord, og ikke 3 ;)

Deilig å være hjæmme ijænn..NY-DE-LI! Jentan fikk alle pakkan sine og va kjæmpeførrnøyd:)

Bare ei træningsøkt igjen idag :)

-SO LONG-

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar