onsdag 22. februar 2012

Har vært med jentan og kjøpt træningsutstyr..

Ei tid telbake så bynte de 4 yngste jentan på ainna idrett i tillegg til svømming. Vega og Tiril har begynt å spille fotball mens at Vårin og Lilja har bynt på håndaball.
Idag va tida inne førr å handle litt træningsutstyr.

Vega og Tiril(som har de røde læggbeskytteran;) kjøpte sæ sjøl fotballsko førr nån uke sia, men idag så fikk dæm fotballstømpa og leggbeskyttera. Nikkers hadde dæm ikke inne i dæmmes str, men det e' bestilt.


Va 2 kjæmpeførrnøyde jenter som prøvde utstyr og flotta sæ hær i ettermiddag..og dæm glæde sæ om mulig ennu mer tel fotballtræninga i mårra :)

Å ho Vega har alt gjort det klart førr oss at ho ønske sæ fotballskjorta i bursdagsgave :)


Vårin og Lilja trengte shorts..nåt dæm ikke hadde inne i riktig str..med åsså det e' bestilt.
Men sokka blei det og ho Lilja fikk ny håndball. Ho vårin har spillt før og hadde en som va god som ny ætter fylling av luft.

Alt lørdag 3 mars brake det løs med kamp..bortekamp (men det e' ei forutsettning at mange nok blir med..e jo vinterferie og mange e' borte).
E' kun en dagstur..det trur æ blir bærre lækkert. Sjøl om æ syns det e' kjæmpearti å være på svømmestevna, sove på klasserom osv, så grue æ mæ kvær einaste gang FØR vi reise..men tanken på retur samme dag..den like æ ;)

I alle år så har sommern vært pusterommet mitt..ingen svømmestevna fra midten av juni til langt uti september..hvis vi ser bort fra oppstartsleiren i helsinki som varer 2 uker i august.
Æ synes det e' et nydelig avbrekk etter en lang og hektisk svømmesesong..på det værste så skjer det nåt på svømmefronten hver helg..sjøl om vi forsøker å tilpasse stevnan sånn at det tettaste skal bli hver andre helg..men nån ganga blir det tættare.

Nu..med to som spiller fotball så innser æ at det blir dårlig med "ferie"..sommer e' høysesong førr fotball. Sjønne jo at di her småtassan ikke blir å rase rundt på landeveien i buss på jakt etter neste kamp som skal spilles..men tanken på at "pausen" min trues...*hyyyyl*

Og med to jenter med diabetes så e' jo både håndballen og fotballen sikra at en av oss blir med på hver tur ;) ...å som æ glæde mæ..å kor æ grue mæ ;)

-SO LONG-

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar