onsdag 29. februar 2012

Skitur på valan i nydelig vintervær

Vinterferie..selvsagt starter vi den med en skitur ;)

Idag gikk turen utover natursjønne Valan og vidre ut mot Falkebergbukta.



Vårin hadde med ei venninna..og dæm tok sjølsagt teten tvert..nåt som resulterte i at vi alle måtte utførr en driiitbratt skrent i enden av rullebanen. Førr..det va nu førr jævli å skulle be dæm klatre opp igjen bare førr å spare 1 km eller 2.
Så da heiv vi oss likesågodt utførr hele gjengen..nu skal det sies at æ..æ gikk med skian i hånda ned. Finnes grænser førr kor hastverk æ har med å få levert inn tøfflan ;)

Turen brukte vi totalt 4 tima på..gikk fra flyplasskrysset og til vi sto over Falkebergbukta. Underveis så kosa vi oss med små stunt..jakta på ho Husky som fikk tak i en måse..og faktisk spiste den å :/
Vi fikk med oss både et fly som landa..og et som lætta..jentan vinka febrilsk ;) Vi nøyt været og blikkstille hav.
Hundan våres fikk springe løs..mens at han Dios som ho Vega hadde med sæ på tur, ham måtte være mye fast. Han bestæmte sæ næmmli førr å gå hjæmover kvær gang vi slapp han.
Førr oss som har huskya så nyyyter vi virkelig den her tida med lysare daga..og ingen reina på øya..ennu. Men e' ikke længe igjen før dæm skal over på sommerbeite nu :/


Telbake tel flyplassen så gikk vi en ainna vei..en litt kortare vei..men på vei telbake så lekte vi desto mer..så man kan jo spørre kor mye kortare det blei..? ;)

Men at det va en aldeles flott tur i et vanvittig flott vær va det ingen tvil om. Va slitne både 2 og 4 beinte som satte sæ i bilen..sliten og mætt på inntrøkk :)

-SO LONG-

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar