torsdag 1. mars 2012

Hyttetur :)

Den hytteturen her skal æ dele inn i to innlægg..hytteturen..og returen ;)

På søndagen dro æ på hytta førr å sove over med mine 4 yngste+ venninna til en av jentan mine. Gubben, Vendelin og Ole va åsså med.
..ja..å så må vi ikke glæmme han Dios da..Vega sin 4-beinte venn. Ho elske jo hunda, og e' litt lei sæ førr at våres huskya e' førr sterk tel at ho skal klare å gå på tur med dæm.
Og så bruker jo ho Iris å passe ho Husky når vi e' bortreist..vældi greit med jænntjænesta :)

Masse deili nysne hadde vi fådd..men akurat den her dagen fikk æ lite mulighet tel å nyte den. Fyre førr å få varme i hytta..rødde på plass mat og utstyr, lage middag tel en gjeng sultne ulva..ja, tida flyg da. Men fikk nu ihvertfall kikka litt på dæm som rasa og kosa sæ ute i sneen :)
Ætter mat..lapskaus..så måtte vi jo ha nån obligatoriske runda med både Uno, pusslespill og gris. Det blir ikke hyttetur uten.
Til kvelden så kjørte Thorgeir og di to'an som går på vidregående ned tel Hvg igjen..dæm har næmli ikke vinterferie ennu.
Nu bynne jo Vårin og Lilja å bli såpass stor at dæm holder ut litt om kveldan..æ savne helt ærlig den deilige aleinatida når vi e' på hytta. Sitte å strikke og drikke kaffe..kikke ut vinduan..ikke et mænneske å se, men ofte en hare,ei ørn..rypa eller en falk :)
Til gjengjeld så e' det strax litt mere aleinatid tili om mårran ;)


Vega va ikke sein om å dræge med sæ han Dios i senga..og da va krigen et faktum. Så ja..da sov æ å ho Tiril med 2 huskya i sænga. 2 litt førrstyrra huskya..som ellers sover ute..og aldri i sængen våres. Men..skal no sies at dæm ikke va dirækte tungbedd ;p
Å når tempraturen va 4.9 grader i hytta om mårran..ja, da va det ikke helt feil å dele sæng med to varme og pælsklædde hunda ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar