søndag 18. mars 2012

Ut på tur..som ingen hjæmme ville være med på ;)

Har vært ett rått uvær inatt. Har ikke tælling på kor mange gang æ har vært våken pga at vinden har røska i huset og trua med å gjøre det rundt ;)
Speilgarderoben har vibrert og hoppa natta igjennom. Da va det kanskje ikke rart at ho Tiril va utklædd som prinsæssa alt kl 7 i mårrest ;)


Vi hadde jo søndagsplanan klar..ta med hundan og ongan og gå opp natobakken..førr så å fræse ned på rattkjælkan. Ideen blei nedstæmt av ongan idag..og hundan ville ikke dytte næsan ut av husan ute i hundegården ;)
Da va det kjækt å læse at han Stål ikke blei å jobbe idag alikavæll..at veien opp tel Nordkapp va og blei stængt.
..æ så ei åpning ;)

Åneida..den mannen e' ikke tung å be..og før æ vesste ordet av det så va æ på tur med hundan å han Stål og han Koryak inne i Skipsfjord.

Hundan fikk springe laus..hærje og kose sæ. Mine to jobbe som et team..syns næste litt synd på han Koryak i flækkan. Neida..va helt tydeli at dæm alle 3 måillkosa sæ med leken..tel tider så sværge æ at det va basing på gang ;)
Vi nyt kvært minutt av turan kor æ kan ha hundan løus før rein blir frakta over

Været..det va nu ikke så galt ;)
Æ blei litt rættningsustabil av å tel når vinden kom overraskanes på..men da va det jo flott at man labba rundt tel knærne i våt sørspa og overvann..nåt som hold mæ på plass ;)
Et par haggelskuringe som reiv i kjakan..dæven det e godt å kjenne at man leve :)

Æ håpe det blir mange å lange tura med di to unge mikkelsan ;p utover våren og sommern.
Førr..når man skal være ærlig så va det litt godt å gå uten mann og barn. Ingen som va høy eller lav..ingen som tærga kværandre og ingen planlægginge av ukesmenya..henting og bringing.. Kun mæ, mine tanka og et lass med sjitprat.
Sånt må man jo bare ælske ;)

-SO LONG-

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar