søndag 18. mars 2012

Litt trækking på Gjesværfjellet :)


Hvis nån skulle være i tvil så e' æ å mine gla i ruskevær..la det ikke være tvil om det ;)
Va kjøranes på Veidnes i ruffseværet igår..og da fant vi den her knækte masta tel vindmåle pølsa--da må det kunne sies å BLÅSE ;)
...og da..da MÅTTE vi jo bare lægge turen opp på Gjesværfjellet ;)

Blei kjapt klart at det va helt umuli å følge et scooterspor med hundan..ganske ænkelt førr at vi ikke hadde sikt tel å følge det..så da blei det en del km med sparkstøtting langs veien. Meian passe vi på å ha "plast-trækk" på sånn at vi ikke skal være uheldig å skade hundan.

Sne fant vi ikke på veien..men det va såpass frossent at det gikk bare flott å kjøre..fra grustaket til krysset.

Tiril va med...steike førr ei fart vi fikk tidvis med vinden i ryggen..såpass at æ måtte stå på bremsa førr ikke å meie hundan ned. Og uthvilt og med sånne forhold som nu så holde hundan ei snittfart på litt over 30km/h i nån kilometer. Å ha 30 på en bil oppleves ikke som mye, men bak hundan så e' det helt vanvittig. Tiril kosa sæ..ho heia og ropte og hylte av fryd..dettan va så skøy. Og hundan storkosa sæ dæm å.

Så svingte jo veien av og tel og vi hadde plutselig vinden i sida..hundan holdt stabil kurs fræmover mens at sparken ikke ville samme vei. Æ tok nån veistikke underveis og det ga mæ flashback til yngre daga med alpintræning..å slå porta ;)
Tidvis lå vi på tværra bak hundan (som sjøl så litt vindskjeiv ut med ei ned-isa sia kvær;)men hverken vi eller hundan hadde no løst tel å gi oss ;)

Men..tel slutt tok føret slutt og vi måtte pakke inn i bilen igjen. Hundan virka rystet og ikke så reint lite førrvirra over avgjørelsen.."slutte nu som vi har det så skøy???"
Tiril va åsså klar førr nån km tel..tøffaste 6åringen som æ vet om ;p

Glæde mæ såklart tel bare veia og saccoen kan pakkes fræm igjen..men steike vi kose oss nu bra mye nu å :)

-SO LONG-

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar