onsdag 3. oktober 2012

Går stadig fræmover med høydeskrekken ;)

Som dæm som kjenner mæ vet..så har æ en vanvittig høydeskrekk. Såpass at den har ødelagt førr mer enn en tur ;)
Di siste åran har æ tøyd grænsen (mine grænse) og gjort ting og gådd på tura som egentlig har vært helt utenkelig førr mæ.
Garantert nåt av det råaste æ har vært med på va turen til Duksfjortinden ilag med Stål Vidar, Og æ kjenne at nåt har "løsna" ætter den turen. E' antakelig hjærnen min som har tadd skade av førr mye oxygen i form av hyperventilering ;)

Førr nån år sia syntes æ turen over til Gullgammen va helt forferdelig..turen opp fra Veines va rett og slett grusom.
Rett opp..bratt..æ hata den turen!

Å når æ kom på toppen og skulle over tel Gullgammen så fikk æ en svimlanes og kvalmanes panikk bare æ kikka mot fjellan på Magerøysund-sida. Va mange hundre meter fra kanten, men hadde en vanvittig frykt førr å ramle ned.

Vanskelig å førrklare..frykten tok over og æ klarte ikke å tenke klart. Trur man må ha høydeskrekk førr å sjønne ka æ snakke om.
I alle fall..om nån hadde sagt at æ nån år seinare sku ligge på kanten av di fjellan som stupe ned i fjærsteinan..og faktisk nyte utsikta..da hadd æ nok tadd ganske så panisk tel tåran.

Men sånn blei det faktisk..og det va æ som ville utpå her..og æ hadde ongan med mæ (bare i fjor ville det vært helt utenkelig)
Nu e' det ikke sånn at høydeskrekken e' borte..førr det e' den så langt ifra. Men æ har fådd bedre kontroll :)

Å joda..æ va nok langt utførr comfortsonen min..å høre rykter om at æ snakka i fistel og bjæffa beskjeda..men.. Æ VA PÅ KANTEN..med ongan *stolt av mæ sjøl*
Nydeli men svimlanes utsikt herfra :)

Kjente fort at det blei nok...at grænsen ikke bare va tøyd, men overtøyd.

Og når "æ hadde fådd nok" så hadde æ null forståelse førr at resten av gjengen kanskje ikke va færdig sedd ;) førr æ takla ikke å se dæm utpå kanten engang...nok va nok.

Men satt igjen med en helt fantastisk følelse i kroppen etter vi kom ned av fjellet..og turen va en enorm seier i sæ sjøl.

Fyllt tel randa med adrenalin :)

Den her karen stoppa opp og lurte nok på kossn snærranes kjøter som va på tur ned av fjellet..og det va garantert ikke hundan våres han hadde i tankan :)

Deilig å legge kanten bak sæ..vil påstå at æ hadde god fart ned av fjellet ;)


Nydelig turvær og flott utsikt utover Sarnesfjorden <3 b="b">
 data-blogger-escaped-td="td">


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar