søndag 21. februar 2010

Hær har de siste uken gådd i ett...tia den flyr.









Ting ifra februarmnd kommer næppe i rekkefølge..men det har egentli ikke så mye å si.
Hadde litt av en ild dåp..passa hundan tel Mari og Fred..to settera. Førr å koste all tvil tel side..æ måillkosa mæ hjæmme ilag med både hundan og ongan..men det va uvant mye hundeliv ;)Men arti va det!!! Når vi kom tel tida førr å gå en tur så va æ svett :) Mi tøtta e' ennu vææældi leken..å ha ho i bånd ilag med Diva og Fenja måtte æ gi opp..blei baaaare surr, så da blei ho gåanes laus. Å det e' nåt ho Varga ælske å gjøre. Fant fort ut at å gå tur va en ting..å gå langt hjæmmefra nåt helt ainna..så vi holdt oss i nabolaget.
Vi va nede å surra rundt det gamle lakseslakteriet..å gikk ut på klubbmoloen. der klarte hundan å grave opp 2 døde måsa..dåkker kan tru jentan va storøyd.
Været viste sæ fra godsia..æ å jentan hadde god tid tel å gå å prate å lære litt om det som vi så. På et sjær satt det skarv..på det meste tællte vi 11. Båta kom og båta gikk...hurtigruta lå tel kai i Honningsvåg. Dæm syns den så ut som en lekebåt ifra moloen.
Å vi va alle enig om at vi glæde oss tel sommern..glæde oss tel å gå tel toppen av storfjellet. Det vil faktisk bli første gangen førr de to minste det :)










Lilja skræmte vannet av mæ med sitt lave blodsukker..å på samme tid så imponerte ho mæ med å være klar i toppen og i passe "god form". Hadde ikke vært gubben som hadde sotte der å smilt å sagt at han følte sæ slapp med 1.1 ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar