onsdag 3. februar 2010

Nu skal familien Tuv Josefsen bli nudista!!!







Oh yeah..har brukt dagen idag på å brætte og rødde i klær.
Bruke å si at æ e' glad det e' i den hær enden, og ikke sjettntøyet som hope sæ opp.
Men idag tar æ det telbake..sjønne at æ har snakka over mæ!!!
Den næste ongen som kommer å klage over at ho ikke har klær å ta på sæ..risikere å måtte bøte med livet!
Å ja, det jell dæ åsså Thorgeir!!!

Kor det fjellet av klær kommer ifra..?
Kan serriøst ikke huske å ha sedd ongan bruke halvparten av klærne.

Gud æ glæde mæ tel ongan e' gift og bor i Bergen!!!



Ho Varga e' nu en mærkeli skrue..Ho har det så tørt og fint og varmt inne i hundehuset..men ligg ho dær?

Næi..ho dræg dyna ut på plæn og ligg på den å sner ned.

Litt førr lita ennu tel helt å ha bestæmt sæ førr å være ækte polarhund..like ikke å ligge rætt på bakken. Men sne ned, det skal ho :)

Å ho e' blidd en liten pøbel!!!

Plutseli har ho bynt å åpne døra, gå inn i gangen å ta med sæ diverse ting ut. Ho spis ikke på det, bare gjømme vækk..så lure man på kor man finn ene skoen så e' det bare å kikke inn i huset hænnes..e' garantert at man har hellet med sæ.

Så nu må vi få laga en permanent stopper på lænka..dæm vi har hadd hittel har ho fløtta nærmare trappa..og målet sitt millimeter førr millimeter. Dum e' ho ihvertfall ikke ;)

Har vært en slitsom ættermiddag..plutseli satt gubben på kjøkkengålve å så på maten..blodsukkeret va på bånn..å det kan æ trygt si han å va. Men i fasen mellom lavt blodsukker og altførr lavt..så e' det umuli å få han tel å førrstå at han må spise. Når han va oppe på beinan ijænn så slo plutseli tanken på at ongan va så stille mæ. På rommet fant vi ho Lilja med 2 i blodsukker...på'an ijænn :/ ..å ho vega va oppe på 18? sku kunne overført litt blod mellom de hær diabetikeran mine. Men alt gikk sæ tel ætter kvært..og æ,Vårin og Tiril va klar førr å sparke oss en tur med ho Varga... kjøpe litt mat med mye langsomme karbohydrata tel de "søte" i familien..å så va egentli dagen oppbrukt. Ikke rart man ænkelte daga lure på kor tia blei av. Nu blir det nok å gå i 500 fræm imot ÅM på Setermoen næste hælg...æ glæde mæ<3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar