søndag 31. januar 2010

ny søndag på isen :)

Har hadd en flott søndag...men..vil bynne med fredagen først ;)

Vi va bægge voksne sliten på fredag..og bestæmte oss førr å prøve mat fra mix ijænn. Vårin og Lilja skulle på kino og se planet 51..og vi 4 som va ijænn hjæmme kjente at vi ikke klarte å vente med mat mens dæm så film. Så vi bestæmte oss førr at dæm sku få med xtra pænga på kinoen og gå på mix etterpå å kjøpe kvær sin monstermeny. Jentan æææælska den ideen.
Mens vi va å bestilte mat tel oss andre så snakka vi litt med han som va på jobb på mix, va nu helst æ som ville førrsikre mæ om at Vårin fikk glutenfri mat ;)
Ingen problem, det skulle han årne..men kanskje vi ville betale maten med det samme? Hmm,tja..kofførr ikke..han sku jo være på jobben hele kvelden. Trur han så at æ nølte..å fikk tel svar: "så e' du sikker på at ongan ikke spis kuleis førr 140.-" det hadde han næmli opplevd før..

Æ syns det va både komisk og genialt..tanken har aldri slådd mæ..men så det kjapt førr mæ i klare bilda :) e' jo første gangen vi slapp ongan aleina på mix førr å spise, da e' det greit å høre på en som tydelivis har vært ute en vinterdag før.

Men tænk nu på de ongan som har vært dær før mine..og kjøpt kuleis førr kvær ei krona..ka dåkker trur kor dæm har kosa sæ :D

Maten fra mix va førræsten kjæmpegod den hær gangen,



vi hadde ingenting å klage på..å det har væll ikke skjedd sia vi sist fant han sten arne i burgersteikinga.

Jentan hadde ihvertfall en super fredag..kino og middag førr 2 :)


Ja..så va det nådd å bli søndag ijænn. Ætter bursdagsfeiringa i går så følte vi oss litt slapp..sjøl om det va en 4 års dag og ikke en voksenbursdag ;)

I 2-tia idag bestæmte vi oss førr å hente jentan på skolegården og kjøre å gå på skøyte mens vi venta på at flyet som Vendelin sku komme med va fræmme. På andrevannet i storbukt så fant vi den nyyydelie skøyteisen. KALDT va det, men det va verdt det. Vårin Og Lilja pile avgåre på skøytan, og ho Tiril har fådd fin dreis på skøytan ho å..babysteps har fått ei helt ny

betydning..hehe. Ho Vega derimot e' litt mer reservert..kommer nok tel å bruke litt tid før ho føle sæ trygg. Sjøl ho Varga va med..æ å ho øvde litt på telbakekalling..det syns ho va myyye bedre enn den skøytinga. Ho hadde ikke grep på isen, va en sjikkeli bambi. I det minste så fikk nu æ mæ en god latter :D Vi va ikke mere enn en liten time på vannet, men det holdt..det holdt i massevis!!! Vi va kald og førrnøyd når vi satte oss i bilen og kjørte hjæm.

Vendelin og Joakim blei henta av Thorgeir...va så godt å se ho ijænn. Har gådd flott i Vadsø i hælga, sjøl om pers'an har uteblidd. gull på 200 butterfly igår, gull på 100 butterfly idag og sølv på 50 bryst og bronsje på 100 fri. Nu e' det 2 uker med intens træning foran ÅM på sætermoen..Bør få ca 40 000m på de to uken. Å det burde gå!!! Glæde mæ max :D

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar