lørdag 30. januar 2010

Bursdagsfeiring :)







Idag va endeli dagen førr feiring kommen :) Første gang ho feirer med onga fra barnehagen..det syntes ho va stort.

grønne fotballmuffins hadde ho sjøl ønska sæ..å da va det sånn

det blei.

Masse fint fikk ho :badekar tel dukka m/dusj (stiiiili), handlekurv med varer, koppesett,ullundertøy+4 par ullsokka (jett at ho skal være varm tel påske;),bok om askepott,strømpebukser, truser og tights.

Ætter at ongan va gådd hjæm så satt ennu Mari og Fred ijænn..mens Fredrik lekte med jentan. Va så behageli roli(ikke førr det, va ikke no styr under bursdagen) bare la alt flyte og nyyyte sællskapet og praten om løst og fast. blir selvfølgeli litt fødsels prat nu som Mari vente smått, men det e' bare koseli..glæææde mæ tel babyen/an kommer ;) (i motsettning tel Mari så håpe æ det e' 2..hihi..en tel mæ å en tel ho ;)
Fred har vakt i hælga..og æ måtte nu humre litt av den særdeles nyskjerrige naboen våres som stavra rundt sånn helt telfeldi utallige ganga i håp om å få snusen i ka ambulansen gjorde hær..ijænn. Han sku vesst den va hær førr kaffe og kaker..hohoho. Men nån glæda må jo stakkars en gammel mainn å få ha :D


I kveld bada Tiril og Vega,prøvde ut det nye badekaret. Jett at det va to jente som kosa sæ. Dagen tel de 4 yngste avskutta vi i Vega si sæng mens vi læste den nye askepottboka hænnes Tiril. Va en ænkel utgave av orginalen som va lætt førr en 4åring å førrstå. boka likte ho..å så va det masse glitter og stas i den :) Akurat som ei lita prinsæssa like :)

Vendelin e' i Vadsø i hælga..har svømt 2 øvelsa idag. Bomma litt på 50 fri,slo inn 2 sekunda bak pers og havna med det på en 18-plass i widerøe cup'en. 200 m butterfly gikk bare flott den og ho fikk med sæ en gull på øvelsen. E' ikke lætt å være svømmemamma og sitte hjæmme å vente på resultatan ;) I mårra e' det ny stevnedag og ho stiller tel start på 3 øvelsa. Æ e' spent :)

Ongan sover..helt stille i huset. Bare å sætte sæ godt telbake i stolen,plukke opp strikketøyet og nyte det...kanskje prøve på en tili kveld..??? yeah right ;)

7 kommentarer:

  1. ska vi bytte bil om d blir 2? før da må jo dåkker uansett ha større i å me at den ene blir t dæ:P

    SvarSlett
  2. hohoho..sende bare ho Vendelin bort på skole ;p
    ....så klare æ mæ med våres bil ;)

    SvarSlett
  3. Så koselige muffins da=) og Nydelige tiril=) ser ut som ho hadde en super dag=)=) og fikk masse fint=)
    likte det badekaret jeg:P hehe
    det var en gave ide!
    hilsen fra linn hege (linn20 på libero)

    SvarSlett
  4. likte dei muffinsane altså :)
    såg ut så hu koste seg me både feiringå å badingå ;)

    flotte blogg ;)

    hilsen agnaley ;)

    SvarSlett
  5. hrmf,hadde vi hadd d så lett så:S
    Må vell gå t innkjøpt av større bil om dem ser 2 om ei uka;)
    Vi krysse fingran før en, du ska få låne uansett!

    SvarSlett