mandag 4. januar 2010

2010 :)

Det nye året starta vi med kalkunmiddag og Fromasj :)


pappa spiste middag ilag med oss, mens nath lå hjæmme å va i uggen form.

Va kjæmpekoseli..å ætter maten blei vi bare settanes å prate om løst og fast. Kan se ut til at onkel Terry også kommer en snartur innom Honningsvåg til sommer'n..planlægg cruise den hær veien. E' væll kanskje på tide at æ,gubben og ongan vender næsen mot england snart. Har jo masse familie som vi så godt som aldri ser..
Pappa og Varga fant tonen umiddelbart..og ho inviterte sæ sjøl opp på fanget..e' kanskje ikke like "sjarmeranes" når ho e voksen, så vi må få plukka det av ho nu.
Tel mæ å Thorgeir kommer ho ikke uinnvitert, det har ho lært sæ.
Tiril blei helt skutt ætter middaagen og sovna like godt på bordet ;)
De 2 minste glæde sæ litt tel å bynne i barnehagen ijænn.
Har vært en del kuldegrader hær i jula og nu på nyåret..jentan blir xtra sliten når dæm kommer inn i varmen ætter utelek..
Varga stortrives både med tempraturen og sneen..har flere ganga funne ho nedsnedd på yttersia av hundehuset..e tydeli at det e' det som e' den ultimate lykken.. og når vi slæpp ho ute,så hærje ho ijænnom den dypaste sneen tel ei kvær tid. Slapp ho i barnehagen i går..på det dypaste så vi bare halen hænnes,men det stoppa ho ikke fra å ta en ny tur på samme plass. det e' så tøft å se på :))

Så..atter en grunn tel å ønske oss masse sne nu i vinter.
Hadd ho Varga med på en del længre tura i det siste, dæm takle ho helt fint.

Idag va vi klar førr å ta fatt på ny svømmesesong, men..næi!!!
fortsatt ikke åpent basseng. Har ett par svømmera å prøve å klargjøre tel ÅM kvalifiserings stevnet i Karasjok.. det kan bli vanskeli. Hadde jo håpa å ha så mange som mulig med i år. Vendelin e' kvalifisert,men ho ønske å prøve å forbedre tiden sine foran ÅM.
E' så kjipt at vi ikke har ett årntli basseng.
De siste dagan så har det kommen masse deili sne..sånn at vi glæde oss tel å gå ut å måkke i mårra. kunne bare vintern fortsætte sånn hær ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar