torsdag 28. januar 2010

I dag e' det 4 år sia ho Tiril Veronje ble født


Ja tænk at i dag e' den lille fighteren våres 4 år.. huske natta vi fikk ho som om det va i går. Skrækkblanda fryd..va så usikker på om det ville gå bra med ho..men ho hadde det ihvertfall ikke bra i magen min længre..så det blei bestæmt at æ sku sættes i gang mårran 28jan.


Men den hær tøtta ville det annerledes,ho hadde ikke tia tel å vente på no igangsættelse.. Den som IKKE førrsto det va jo
jordmor..ingen fødsel på gang..kun æ som va nærvøs førr igangsættelsen..å fikk beroliganes som om ho delte ut non-stop.


Tiril 2 uker gammel --->





Men tadd i betraktning at det hær va barn nr 5 så va æ riiiimeli sikker på at æ va litt mer enn bare nervøs..æ va i fødsel. (å litt nærvøs førr at gubben sku måtte være jordmor sia mi nækta)
Ætter mye om og men så fikk æ overtalt jordmor tel å gi mæ ei fødestua..trur ho hadde sagt ja tel ka som helst på det punktet bare førr å få mæ tel å holde kjæft.
Telbake på rommet æ delte med gubben, fikk æ resta liv i han..trøtt som fy..å sir tel han at han måtte våkne og bli med over på føden.
" søvnig spurte han " skal æ ta sænga med"? da rakna det vesst førr mæ i ei ria...brølte tel han "sænga???" "ka i hælvete skal du med sæng? skal æ være våken å ha ont så skal pinadø du å være våken ilag med mæ!!! Eller tænkte du kanskje æ sku trille dæ over i sænga???"
Da snur gubben sæ tel jordmor å spør "ga du ho ikke nættopp beroliganes"???
Har hadd oss mang en god latter i tida ætterpå :)))

5 uke seinare va vi endeli klar førr å reise hjæm tel 4 storesøsken som kun hadde sedd bilda av ho Tiril fræm tel da. Håper at 4 års dagen tel Tiril blir akurat så bra som ho sjøl håper på..ho har venta længe på dagen idag. Vi(æ,ho og Vega) har bakt berlinermuffins tel hele avdelinga idag..dæm glæde ho sæ tel å ha med i mårra :) Sællskap hjæmme skal ho ikke ha før på lørdag...blir nok kjæmpearti :) Bare så synd at storesøster e' borte da..e' i Vadsø på svømmestevne. Men..vi skal nu få tel nåt med Vendelin å :)

Men..nu skal æ som bursdagsbarnet krype tel sængs og glæde mæ tel å stå opp tel pakka :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar