mandag 11. januar 2010

Vællsigna søndag ;)

Fikk sove længe idag..længe ;)

..og æ skal si det va godt!

vet ikke helt ka som skjer på natta førr tia, men æ vokne aldri uthvilt længre. E' som om æ sku ligge tel lading og ha ledningsbrudd..

Å være våke x antall ganga iløpet av natta pga blodsukkermålinge, mating osv gjør væll sitt det å.. Men æ høre rykter om at man kan sove når man blir gammel. Aldri før har væll alderdommen sedd så førrlokkanes ut ;)



Idag va vi invitert på kaffe og vaffle hos Randi og Harry..sjøl ho Varga va invitert ;)

..og det va ei tøtta som blei fort husvarm. På ett eller ainna punkt må ho ha fådd ideen om at ho va sjæf av ho å ho Bøffi. Varga overtok ett bein..la sæ på tæppe og når Bøffi satte en fot på tæppe så jaga ho Varga ho. Å ho Varga jaga ho Bøffi når ho Bøffi gikk i matskåla si..hmm?
E' nåt som hete førr "å kjenne si besøkstid"...

Så..ut i bånd med ho Varga ;)

Har vært sjitvær de siste dagan, og igår så bynte det å rægne..å blåse. Sneen rægna vækk,veian e' is'at og strøsanda ligg rundt husdørn tel folk istednførr på veien pga vinden. tel kvelden har det meldt storm. Må være så ærli å si at æ glæde mæ litt..æ ælske uvær. I havna va det mye bevægelse..bølgan blei kasta over moloen. Båtan ved flytebrygga fikk hamping :)

fra premieringa og knusinga av --> pepperkake byen.

Mesta ho Vega i vinden idag..jupp MESTA!!! snakk om prioritering..2 væske og et kamera hadde æ godt tak på..mens ongan førrsvant som ett vått sæpestøkke ;) Gikk ut av bilen hjæmme,og som kjent så e' det jo ikke dirækte vindstilla hær på klubben. Kom ei litt uventa vindrossa som bare plokka ho Vega ut av hendern mine. Heldivis landa ho flatt på isen sånn at ho blei ligganes, vinden fikk ikke vidre tak på ho. Hadde vært skummelt om det hadde kommen bila ;( Uvær og snefokk har vi å hadd ---> den hær uka..

Jentan har den hær uka vært på jokergården på trækkninga av vinduskonkurransen, premieringa av pepperkake bidragan og knusinga av pepperkake byen. Æ va hjæmme under påskuddet "matlaging" ;) Helt ærli så blei det en del facebook..før en stressa innspurt på kjøkkenet. Nådde akurat å jobbe opp litt tempratur og rote tilstrækkeli på bænkan tel at mainn og barn trudde at æ hadde hængt over gryten heeele tida. Ænkelte ganga e det godt at gubben ikke e' no flink på matlaging...hihi.. Det jør han lættlurt ;p

Iløpet av uka så har det i tellægg tel vind og rængn åsså komme sne..masse deili sne :)))

æ syns julegrana på lekeplassen va SÅ fin dær den sto,tung av nysne :)
Jula har vi pakka bort..førr min del skulle den gjerne stådd ennu. Vi har hadd ei så fin jul at æ rætt og slætt ikke ville den sku ta slutt..men jula vare ikke evig sjøl om juletræet står i stua..desverre.
Kom over en blogg..en av Bønna sine blogga http://kampem-mot-katrine-vollen.blogspot.com/
-længe sia æ har flirt så godt.
Æ må jo si at æ ser fræm tel årets nordkappmarsj, det skal bli arti å følge med.
Helt sia æ så han Bønna i badedrakt på turnrevyen førr over 10 år sia, så har DET BILDE vært brent fast på nætthinna mi. Uansett ka æ har prøvd, så har bildet vært dær.. bl.a så e' det vanskeli å holde tråden jænnom møta i idrettsrådet..det uutslættelie bilde av han Bønna dukke stadi opp,å når møte e færdi så vet man jo fan ikke ka man har stæmt,hverken førr eller imot.
Så nu sætte æ all min lit tel at æ under årets Nordkappmarsj skal få nåt nytt å huske han Bønna førr.. ;)
I'LL BE WATCHING YOU!!!
I kveld så vi i nåde tel ho Varga og lot vår kjære utehund få lov å sove inne. Når vinden true med å suge veden ut av ovnen så e' det væll greit å fire litt på reglan..?
Nu jænnstår det bare å krype under dyna og håpe på at vår herre kommer med ett førrykanes uvær...førr det har æ virkeli savna... Æ like at når æ tænke at "NU kan ikke været bli værre" så e det "nån" som vise mæ at jo, det kan det så absolutt. Æ ønske mæ en god gammeldags vinterstorm!!!
Spørsmålet e'..e vi en gjeng med pyser??? Æ vil svare definitivt JA!!!
Æ e' så møkkelei folk som klage på været. I stednførr å sette hjæmme å klage på Facebook og nættforum...ta på dåkker varme klær å hut dåkker ut og nyt vintern!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar