onsdag 18. august 2010

Metro lekeland







På Metro har vi vært mange ganger, og det er en like stor hit hver gang.
Store og flotte lokaler med plass til mange familier, mange barn :)

Prisene er flotte..vi betaler 330.- for 2 voksne og 4 barn..for å leke så lenge vi ønsker (innenfor åpningstidene). Besteforeldre slipper inn gratis..og kaffe er gratis for alle gjester :)

Prisene på det som selges i kafeen er forholdsvis lav, man kan greit "ta han helt ut" uten å ruinere seg. Og de selger faktisk enkelte glutenfrie produkter *jippi*

Også i år så besøkte vi Metro to ganger under ferien.


-er heller ikke en bakdel at Metro er plassert vegg-i-vegg med Biltema. Når vi begge foreldrene er med barna på Metro kan vi snike oss på Biltema på skift..og med utholdenheten til jentene når det gjelder å leke, så når vi godt å slite oss ut inne på Metro også sammen med dem. :)

Etter 5 timer på lekeland er ihvertfall mamma og pappa slitne :)

Under besøk nr 2 holdt vi "bare" 4 timer..da var det på tide å pakke sammen og spise på Tangs :)


I år var vi litt anerledes sliten enn vi har vært på mange år. Planla ingenting på forhånd..tok dagene som de kom. Derfor var det ikke mulig og få til "playdates" slik som vi har gjort før.
Metro er næmlig en kjæmpeflott plass å møte venner med barn.
Barna leker i timevis og vi voksne har tid til både lek og litt sosialt samvær.

Men jentene hadde på ingen måte et kjedelig øyeblikk selv om det "kun" var vi som tok turen til Metro..men vi håper så absolutt at vi er klare for nye playdates til neste sommer :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar