onsdag 26. januar 2011

nån ganga e' det virkeli stas


å være både svømmemamma og svømmetræner.

Æ har aldri lagt no større i å lære jentan teknikk i bassenget. Det meste har dæm lært av å gå på kanten å kikke på storesøster Vendelin (som selvfølgelig har lært teknikk og tærpe på den daglig)og de andre A-pulje svømmeran.
Lilja har så absolutt vært mer lættlært enn ho Vårin..sånn e' det bare.

Vårin har aldri likt å øve på å flyte på rygg, men flyter som en dupp på mage og svømme godt..så æ har ladd den rygg flytinga ligge. Ikke orka å præsse ho.

Nu i år så går ho vårin fra å være rekrutt tel å bli en aprobert svømmer..å da førrandre reglan sæ betrakteli.
Nu vil ho bli diska førr feil ho gjør..å sjansen e' stor førr at det e æ, som mamma og dommer, som blir å stå der å diske ho. Så..da må teknikk og vendinge sette tel næste stevne.

Har vært mye sykdom blandt svømmeran den siste tida og på mandag hadde vi bassenget aleina..kun mæ og mine 3 eldste jente.
vi tok fatt på å øve på å flyte på rygg..iløpet av 10 minutta fløyt ho som en dupp der å ;) ..så gikk ho over tel å flyte på rygg og kjøre beinspark-serier..og før mamman egentli va klar så fræsa ho på med arma å. Iløpet av 45minutta gikk ho fra ikke å hverken ville eller kunne flyte på rygg, til å svømme rygg teknisk riktig.

På sånne daga e' det virkeli arti å være mamma og trener.<3
Nu gjenstår det bare å få til ei vending som passerer..å det må vi nu klare. Har jo ennu nån uke på oss foran neste stevne.

-SO LONG-

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar