mandag 10. januar 2011

Welcome to Cougar Town ;)






Fredag..ei uka inn i det nye året, va æ og Petter i full gang med alt som svømminga og sesongen bringer med sæ.
Den her gangen var det klart for kurs..i Tromsø.

Noen dager før avreise så ringte æ å bestillte 2 rom på Tromsø city living. Fikk da beskjed om at dæm ikke hadde 2 ledige enkeltrom, men at ho hadde ei billig og fin leilighet til oss..den tok vi.

Reisa fra Honningsvåg va litt humpat..hadde låst kuling i mange daga før avreise..og det her va den første avreisa som klaffa samme dag..alle andre blei bussa tel og fra andre flyplassa i fylket. Å æ må si at æ va farsken så misunneli på dæm..førr æ HATE å fly. Hadde gjerne bussa alle 60 milan tel Tromsøbyen æ ;)

Fræmme på hotællet vi skulle bo på i Tromsø sjækka vi inn..satt en ung, mørk og meget smilanes mann i resepsjonen. Kikka på oss og smilte..og kikka litt tel. Æ tænkte nu mitt om den her "merkelige mannen"..men glæmt va han når vi sto i heisen.

Oppe i leiligheta vi vi hadde leid blei vi kjapt klart at "her har det sjedd en feil" Joda..kjæmpeflott leilighet, med stua, kjøkken og et romslig bad..Men..bare ett soverom..med dobbeltseng. Å det gikk opp førr mæ ka han i resepsjonen smilte sånn av.."han trudde vi va på kjærestetur"..og han Petter e' jo nesten 20 år yngre enn mæ. DÆVEN æ følte mæ dum!!! Plutselig va æ en Cougar..det va tydelig at han i resepsjonen trudde nættopp det.

Vi blei settanes i stua å flire å diskutere litt att og fræm kossn vi sku løyse det her, men fant fort ut at sofaen i stua kunne gjøres om tel seng. Så ingen vits i å lage no større sak utav det.

Men litt morsomt va det jo å se mannen i resepsjonen når vi gikk inn og ut av hotellet for å handle mat, spise ute osv..han smiiiilte..og tenkte helt tydelig sitt.

Blei nu ihvertfall tel ei morsom underholdning under kurset..og det mangla ikke på kommentara fra hverken andre kursdeltakera eller fra kurslæreren,Per Irgens :)

Kurset var bra..veldig bra. Og som så mange av de andre som deltok, så har vi gjort det her i så mange år..og nu va tida inne for å få papira på det å ;)

Mange og lange tima med teori..gruppearbeid og diskusjona. Flere økter i bassenget..og 2 økter med basistrening. (basistreninga trur æ va planlagt av en sadist) I og med at vi alle enten var tidligere eller aktive svømmera så gikk bassengdelen vældi greit..og væll så det.

Vi hadde mye gøy med drills..og litt terping på teknikk og vendinger.
Det morsomste av alt var nok å øve på start..å starte når startskuddet går.
2 og 2 ilag..en på start og en "klappser"..trur det va ei og ainna øm rompa som gikk i dusjen ;) Men skal si det va effektivt..har aldri sedd sånn reaksjon på blokka før ;)

Utfordringa den her hælga blei dusjinga...e næmli ikke lys i garderoban når bassenget e' stengt. Å dusje..jette forskjell på shampoo og balsam, tørke sæ og finne klærne..ikke minst få dæm på rett vei og ikke med innsida ut..ja, det va ikke bare bare. Det va åsså synlig at menn e' de minst praktisk annlagte når vi kom opp i lyset i svømmehallen..va ikke alle badebuksen som va klædd på helt ætter boka ;)

I helhet så var det her ei morsom og veldig lærerik helg..og det var tydelig at vi hadde en tidligere landslagstrener som lærer.

dettan var gøy!!!

-SO LONG-

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar