fredag 31. desember 2010

GODT NYTT ÅR





Vi har hadd en heidundranes flott nyttårsaften..har måillkosa oss fra vi sto opp, tel vi tok inn ongan førr 20minutta sia..og lægg dæm kl 02 natt tel første nyttårsdag :)
Starta dagen med Fakkeltog..einaste problemet va at dæm opererte med ikke mindre enn 3 tidspunkt idag..og vi møtte toget på veien.
Men..sånn helt ærli så blåste det småjævla akurat da, så det va ikke verdens undergang at toget blei litt kortare førr våres del ;)

Ætter toget va det klart førr den tradisjonelle gratiskinoen..i år viste dæm Toy story 3.
Vendelin ville åsså se filmen så da benytta æ å Thorgeir anledninga tel å tenne lys på kirkegården og handle inn litt småting til maten.

Vendelin hjalp oss åsså med å lage middag idag, som va lapskaus. Nåt vi har hvert år på nyttårsaften. Vendelin har ikke sjønnt kossn vænnan klare å snu døgnet og ligge å sove tel 16,17,18..og ja..19.30 om dagan. Ho kjede sæ enormt. Førr når vænnan bynne å våkne tel liv så e' ho Vendelin sliten og snart klar førr å ta kveld.
Men førr oss som førreldre så har det vært mett i blinken, førr vi får jo tilbringe masse kvalitetstid ilag med ho da <3

Jentan har vært ute så godt som HELE dagen..dæm har glæda sæ og værka ætter å sende opp rakætta. Dæm har vært inne å tadd litt kunstpausa, varma sæ og spist litt. Æ e' så gla førr at vi har onga som ælske å være ute!

Einaste æ e' litt bekymra førr e' at dæm plages med falsk krupp på nættern..men fresk luft e' nu det som anbefales.

Rakættan fikk vi i lufta når vi skulle..jentan va i 100.
Dæm syntes det va arti..og for første gang hadde vi ikke nån større problema med ho Vårin..og førr første gang va ho med uten hørselvern.

Året som har gådd har så absolutt vært bedre enn 2009, det skal ikke være tvil om det! vi har tadd oss tida tel å kose oss ilag med både familie og vænna.

Forsett førr året vi har begynt på..? Må være å bli litt mere egoist!!! Å faktisk gjøre ting førr mæ sjøl. Og æ bynne kanllhardt med ei hælg i Tromsø i midten av januar. Da skal æ besøke ho Line. Spise ute,shop'e..sove længe og kanskje ta mæ ett å ainna glass vin. Og så vet æ at når æ skal bo hos ho Line så kommer æ hjæm med topptrænte magemuskla..ingen får mæ tel å flire sånn som ho. Å det trur æ føden på UNN ennu huske ;)
..å æ skal bruke kvært ledige øyeblikk i 2011 i kajakken min..men det kommer væll under samme forsett ;)

Da jænnstår det bare å ønske lykke til i det nye året, og takke for det gamle.

-SO LONG-


*”˜˜”*°•.¸☆ ★ ☆¸.•°*”˜˜”*°•.¸☆
╔╗╔╦══╦═╦═╦╗╔╗ ★ ★ ★
║╚╝║══║═║═║╚╝║ ☆¸.•°*”˜˜”*°•.¸☆
║╔╗║╔╗║╔╣╔╩╗╔╝ ★ NEW YEAR ☆ 2011!!
╚╝╚╩╝╚╩╝╚╝═╚╝ ¥☆★☆★☆¥ ★☆

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar