onsdag 1. desember 2010

Føling og årets aktivitetskalender..


Ja, det har store dela av dagen gådd med tel..

I ettermiddag, etter middagen, så sovna ho Lilja på sofaen. Nåt vi ikke synes e' no uvanlig..førr trøttare onge skal man leite længe ætter. sånn har ho vært hele livet.
Lot ho sove siden det aldri går utover nattesøvnen hænnes. Tel slutt blei vi obs på at nåt va galt og det gikk bare ett øyeblikk før vi forsto at det dreide sæ om kraftig føling.

Fikk stabla ho Lilja opp..men Lilja reagerte med redsel. redd alt og alle..ikke ænkelt å få i ho følingsmat dag. Heller ikke ænkelt når ho hadde "krampa" i forbindelse med følinga. Krampan e' et tegn på at ho har hatt ennu lavare blodsukker, men kroppen henter ut glukagon som et siste krampetrekk. Får man ikke spist da vil det nok ende med døden. Det e' DET som gjorde hendelsen så skræmmanes..og ja..æ vet at man har litt tid å gå på.

Ikke før længe ætter første maten og nesten på slutten av ett fat havregrøt, så "kom Lilja til bevissthet" igjen..rimelig forrvirra..og lei sæ.

Så va det klart førr å ta fatt på årets julekalender. 24 aktiviteta i år også.
Bare nån tima tel første luka skal åpnes..æ må være ærli å si at æ e' minst like spent som det jentan va da dæm la sæ <3

-SO LONG-

2 kommentarer:

  1. Jeg klemmer og klemmer og klemmer og klemmer... Du er bare god du linda.. Godt det gikk bra med lilja!

    Gleder meg til bilder fra kalenderen deres!

    SvarSlett
  2. ja, føltes godt når ho atter en gang satt våken ilag med oss og lot skravvla gå.

    Masse klæmma i retur unge dame :)

    SvarSlett