fredag 31. desember 2010

Vega og Tiril prøver snowboard :)




29 desember hadde vi bestemt oss førr å kjøre opp på fjellet og ake like ved hytta om ettermiddagen.
Jentan derimot har fått helt dilla på snowboard og da blei det nu sånn at dæm fikk brættan med..å ho mor fikk akebrett ;)
Men..alt utover skipsfjorden merka vi at det blåste ganske hæfti...i svingen over vannbassenget fikk vi seriøse problema..måtte stoppe opp..og bynte å skli ukontrollert i vinden. Vi hadde rætt og slætt null kontroll på bilen. Og det føyk førr tett tel at vi hverken så veistikker eller skavle.

Men..ætter 2-3 minutta så vi lysan på plogen som kom ned revva..så da va det bare å vente på hjælp. Hadde ikke grep forå komme oss oppover, så vi måtte snu. Litt ækkelt når der ikke e' autovern i den svingen.
Men med god hjælp av han Jørn fikk vi snudd og kjørt ned tel Skipsfjord igjen.

E' sjeldent vi lar været stoppe oss, men akurat den her gangen fikk det stå tel...vi kjørte telbake tel H-våg og tok aking og snowboard på skolegården.

Vega og Tiril, som så absolutt ikke skal være hverken dårliare eller midre enn Vårin og Lilja, insisterte på å bruke de gamle brættan tel Vårin og Lilja.

Tel våres store overraskelse så va vesst snowboard mett i blinken førr di små. Når Tiril som ennu ikke e' fyllt 5 år satte utførr og satte over hoppet..og sto!!! ..DA va den her mamman imponert..vældi imponert!

Æ tippe at vi kommer tel å være ennu mere ute den her vinteren enn før..førr dettan va gøy.
Så håpe æ bare at æ får foten tel å fungere i en alpinsko..at vi kommer oss masse i bakken i år(tel næste år) førr jentan lærte sæ tåli bra å kjøre slalom i vinteren som va..kanskje det tel og med blir en tur med snowboard i nordvågen den her sesongen ;)

- SO LONG-

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar