mandag 21. mars 2011

fra måneskinnstur tel ruskevær..









Hær på 71' nord så skifte været fort..tel tider alt førr fort.
Og hadde vi bl.a snudd 10 minutta seinare i går kveld, så kunne det kjapt blidd stritt å komme sæ telbake tel bilen...mett oppe på snaue gjesværfjellet ;)




Men..dårli vær og mye vind betyr bølga og opprørt hav. Æ ÆLSKE havet..alt fra å gli jænnom sjøen i kajakken i blanke stilla (det e' som å lage nye spor i uberørt sne) tel å stå på land mens store bølga slår over mæ..og man piskes med tang,tare og småstein.




Idag va det vanvittige bølga fra moloen hær på klubben og ut tel løkta på Nordvågveien.
Og idag va det Tiril sin tur å være med å kikke på havet.




I fjæra nefførr oss så sto vi længe å fulgte med på en STOR tømmerstokk som bølgan kasta rundt på. Og selvfølgelig så fikk æ litt sommerfugla i magen...den som hadde vært utpå dær i kajakken *sukk*




Men..nu skal det sies at æ hverken har de ferdighetan eller det motet som kræves førr å gjøre nåt sånt..men drømme e' alltid lov :)



...å æ tænkte som så..vess det dær va kajakken, så hadde æ sloppe å dra den opp tel veien..vi hadde garantert havna i hagen tel "han Lindgjerde" uten nån vidre anstrængelsa..førr den tømmerstokken fikk god gammeldags juling.



..å helt ærlig så tænkte æ: "sjærp dæ, det dær ville vært det reine selvmord..ingen e' toillat nok tel å paddle ut i sånne bølga"




Men..joda..på facebook lå det en video, tadd under paddling idag. æ kikka på videoen tel øyet blei både sårt og vått ;)
Dæm lekte rundt i bølgan..og han Lars avslutta med ei rulla..filma både over og under vann. Va bare så jævli tøft å se på :)

...å ja..vess det fortsatt skulle være no tvil: "JA, æ e' DJÆVELSK misunneli" :)






Tiril..som e' den fødte uværskråka (å bli født under stormen Narve har vesst jort sitt ;)simpelten bare ÆLSKA de store bølgan og vinden som reiv og sleit.
Kvær gang det kom en bølge som slo opp bak ho, og gjorde ho våt tel skinnet...da hylflirte ho..en så hjertlig latter som bare smette over på alle rundt ho.


Æ trur at æ å ho Tiril kan bli gode turkompisa med tid og stunder..å æ trur ho kommer tel å trives i bølgan med kajakken når den tid kommer :)



-SO LONG-

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar