søndag 14. august 2011

Har hadd en fantastisk flott søndag

Våkna tel 19 grader og sol fra skyfri himmel.

følte næsten at æ måtte gi ene stueveggen et strøk tel før at vi kjørte avgåre på jakt ætter en plass og bade og kjøle ned de varme kroppan.

Turen gikk først opp i kulpen under "fossen" (det dryp nu litt vann nedover fjellsia) oppe ved Austerælv vannet.

Nydelig sol og nydelig tempratur. Virker åsså som at akurat den her plassen ikke e' like utfæsta som før. Ætter siste opprødding har det ikke dukka opp mere tomgods, knust glass i vannet og søppel sånn generelt. Jentan plyndra nu inn og ut av vannet en times tid..Varga og Husky benytta åsså anledninga tel å bade litt. E' fælt å være husky i sånn her vær.

Æ stakk mæ nu unna litt og benytta anledninga tel å kikke litt i bekken/elva..e' nån stilleståanes kulpa nedover den og der va det en del ørret ja. Arti å stå å kikke og prøve å fæste ørreten på bilde :)

Ætter endt bading i kulpen satte vi oss i bilen og rulla de 200 meteran ned tel havet.

-ut av bilen og i full bading igjen. Husky i langlina..ho måilla sæ både i vann og på land..mens at ho Varga nu helst bare ville spise tørka tang ;)

blei nu en liten time hær åsså før vi satte oss i bilen førr å kjøre hjæm.

væll hjæmme ijænn plyndra jentan rætt opp på trampolina..smurfehits på full guffe (æ ber samtlige naboa om unnskyldning..eller nei, ikke samtlige..æ håpe et par lå med en real hangover ;) Bikini, smurfa og trampolina...da vet vi det e' sommer på 71' nord.

I skrivanes stund..altså kl 21 om kvelden, så e jentan fortsatt ute og renn i bikinian :) Og det skal dæm få gjøre tel dæm ikke orke mer..sommeren her nord e' så altførr kort og den må nytes i fulle drag :)

- SO LONG-


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar