lørdag 3. desember 2011

3 Desember






Idag blei jentan slette tidlig ut av sængklærne førr å trække kalenderen..på den sto det å læse idag: " Hopp i bilen jenter, vi skal kjøre tel Alta på badeland"

Jubelen sto i taket..og sjeldent klær dæm så fort på sæ (dæm BA om onepiece'a idag førr å gjøre det fort ;) måler blodsukker, setter insulin og spiser frokost som det dæm gjorde idag.

Pappa hadde åsså løst tel å være med og siden vi har 8 sæta i bilen, 1 mere en vi klare å fylle, så fikk han selvsagt være med :)

Vi starta med å dra på badeland...va jo det som va kalenderen (men, det var ikke grunnen til at vi kjørte tel Alta)

Vi måillkosa oss nån tima i di førrskjellige bassengan, bobblebad, vannsklie, badstu...og med mye moro ilag med vår gode venninne Ragnhild som jobber på anlegget.

Når vi va sånn passe oppbløtt og ute av hallen så kom vi fort på at vi nok hadde kosa oss litt førr mye. Gulvet til Vendelin får vente nån daga tel..førr nye senger til Vega og Tiril måtte prioriteres...og alle DI butikkan stengte kl 4.

Stressa rundt på senteret og handla tel dæm nådeløst stengte kl 18..da va det bare å ta turen innom Peppes Pizza..mat og drikke..så hoppe i bilen og starte på hjæmveien. Kl nærma sæ 23 når vi endelig kom inn døra i kveld.

Gromt vær over sennalandet..tel tider null sikt og kraftig vind. Ukult å kjøre med stor bil og henger da.

Men..jentan sov det øyeblikket dæm la hodan på puten..og æ holder på å lage klar en liten turoverraskelse til mårradagens kalender :)

-SO LONG-



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar