lørdag 10. oktober 2009

kose fredag ;)))

va tili færdi med hælgevasken idag tel tross førr vannrætt isrægn og værsyke onga. dæm va kjæmpeflink og lekte ute en time mens æ vaska. Romman dæmmes har dæm blåst,og jentan har lagt på plass klær i skapan..
Har sedd fræm tel den hælga hær..vi træng og gire ned litt og bare gjøre ingenting...Eller...skal nu puske litt i øvergata i mårra da ;)


Vi betæmte oss førr å hoppe over en tung middag idag, så da laga vi toast og salat..det e' alltid en innertier ;)

hyggeli å sitte rundt bordet og snakke om dagen og ikke minst om ka dæm ønske sæ av e næste dagan. Lilja sin bursdag står så absolutt i fokus,den glæde dæm sæ alle tel..kanskje ho Tiril aller mæst..førr ho vet at når Lilja har hadd dag så e' ho den næste som fylle år ;)
I mårra e' vi klar førr TP ijænn...jentan knuse oss i disney utgaven *ler*



Vaffelkos...å æ kan førrtælle at det va kjæmpekos :) længe sia sist vi tok oss tid tel vaffle..e liksom bidd ett ork ætter vi måtte begynne å lage to typa. Men idag tok vi oss tida. Blei væll så som så med blodsukkeret tel ho Lilja,men av og tel kan vi skli litt ut :)
Vårin kose sæ med glutenfrie vaffle. og æ e imponert over kor god dæm e,og kor likt våres vaffle dæm smake :)


to kjæmpeførrnøyde frøkne :)



tommel' opp fra Tiril og byggmester bob...dettan va nydeli ;)



2 kommentarer:

  1. skjønne barn!! :-)

    -"wera", Hilde Yvonne :)

    SvarSlett
  2. hehe så herlig!! dere har det godt sammen. det lyser lang vei!!!! Skulle ønske dere bodde nærmere-tenk og fått blitt ornlig kjent med dere!!!!

    SvarSlett