onsdag 14. oktober 2009

så fantastisk godt å komme jæmm.. :)))

Idag fikk æ endeli reise jæmm fra sykehuset.
Æ e' i god form,føles nesten bare som gangsperra i magen...ikke som sist :)))

Va jæmme halv 7 i kveld..2 søte små jæmme,og nådde akurat å møte Vendelin før ho for ut døra..sku på træning.. Æ følte mæ ikke opplagt tel å være trænar idag! (thank you Trygg;)
Vårin og Lilja va like rundt hjørnet,på vei hjæm fra trampett. Helt fantastisk å være jæmme ijænn. de to minste vil ikke i barnehagen i mårra..å det e' nu greit. blir kos å ha dæm jæmme.

I mårra så fylle jo ho Lilja 7år...tænk at ho e' blidd så stor. og med alt som har skjedd ho i år, så kommer det hær tel å bli en spesiell bursdag førr oss voksne. men på en god måte :)

Har laga et gele slott..ikke i form tel den helt store kakebakinga. og ho skal jo ikke feire med vænnan før i næste uka.
Ho har ønska sæ ny skolesekk...en ny diddle sækk ligg å vente på ho tel ho står opp. det blir nok stas det :) Glæde mæ tel i mårra!!!
.....å i mårra kveld reise æ og Vendelin tel Tromsø..klart førr ny svømmehælg. Men først skal vi tel nordkjosbotn..glæde mæ max. få plassa æ slappe like mye av som æ gjør der..det blir nok ei suuuper hælg :))))

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar