tirsdag 15. desember 2009

3 nye ængla har fløtta inn ;)


Ja..har kommet 3 tel ængla opp på hylla vår.. de hvite fra Rokken, den lilla fra Rangvald Larsen...sistnævnte butikk har vært ett æventyr og handle på.. å med æventyr så mene æ dårlig service fra en av de ansatte.
Vi va der på torsdagen og sku handle mange ængla på kveldsåpent. Og siden den butikken ikke har egen pakkedisk, men fortsatt pakker inn gava førr kundan sine..så ba vi om å få pakka dæm inn.
Men NÆI, det orka da virkelig ikke ho som sto i kassa..ho hadde vært på jobb sia kl 9 på mårran. Men..æ kunne få papir med hjæm og pakke sjøl.
Nåt æ takka næi tel pga at æ førr det første har råd tel å kjøpe innpakkningspapir sjøl, førr det andre så har æ i år valgt å handle lokalt nættopp førr å slæppe å pakke inn sjøl..og førr det tredje så har nu ho bak kassa betalt både førr å pakke inn og gå på jobb HELE dagen. Så æ ga beskjed om nættopp det og at æ ikke ønska og kjøpe dæm når det sku være sånn.
Da hænvende ho sæ tel mainn min og sir at HAN(med trøkk på det) kan komme å hente de færdi innpakka ænglan dagen ætter(fredagen) og dæm blei enig om lørdag siden fredagen va en travel dag førr oss.
Men tia rant bort på lørdagen åsså, så ikke før i går(mandag) blei dæm henta. Men når han kom førr å hente de færdigpakka ænglan så va dæm ikke så færdipakka, dæm va satt telbake i hylla. Førr at Æ hadde sagt at æ ikke gidda å handle dær..at en avtale med mainn min va gjort ætter det va ikke så nøye det.
Men..uansett..han både kjøpte og fikk nu endeli pakka de ænglan..nåt som gikk kjapt når ho tok fatt på oppgaven.
Idag kikka æ helt telfeldig på kviteringa og så at den ikke stæmte med det vi angivelig hadde betalt førr..va altførr dyrt.
Viste sæ at ho da har plukka de dyraste ænglan ut av hylla og pakka dæm inn og tadd betalt førr det..va IKKE dæm vi ville kjøpe. Så da blei det atter en ny tur innom butikken. Heldigvis ett annet menneske bak disken idag...som faktisk virka flau på sin medarbeiders veia.
Nu e' alt årna opp i..riktige ængla pakka og pænga returnert.
Men..æ synes sånn hær e' så jævli unødvendig..å jobbe i ett service yrke innebærer å yte service. Førrnøyde kunda e' alfa omega...spesielt på en sånn her liten plass

2 kommentarer:

  1. sinnsykt dårlig service,da!!!!
    går d an?!?!
    d der MÅÅÅ du si ifra om til butikksjefen...snakker meg om ufattelig ELENDIG service...jeg sitter her å måååper...!

    -ha en flott jul forresten,hehe ;o)

    -"wera"/Hilde

    SvarSlett
  2. de var forresten nyyydelige de engelene der....jeg vil og haaaa...! ;)

    SvarSlett