torsdag 31. desember 2009

(¯`*•.¸۝,¤°´HAPPY ϫ NEW ϫ YEAR`°¤,۝¸.•*´¯) ...mens vi venter på kvelden..

Ja...mens vi venter på midnatt og å få sende opp raketta, så deltar vi tradisjonen tro i fakkeltog. Fakkeltoget pleier å være ett samarbeid mellom turlaget/barnasturlag og Rica. Men i år va åsså Nordkapp svømmeklubb med. Vi fyller 50 år i 2010, og ønska og starte feiringa med å markere jubilanten idag.
Nu va det nu sånn at alle de eldre svømmeran e borte nu i nyttårshælga..på hytta og rundt om kring og feirer...så de svømmeran savna vi.

passasjeran ifra Hurtigruta va med å gikk i tog...va vældi mye folk i år..og det va koseli.
De to minste satt i sluffa på sparken..dæm blei så mye fotografert at det va pinlig.
Men turistan, de færreste av dæm, har sedd en spark før..og langt mindre ei sluffa. Æ sjønne at det både e' rart og spennanes førr dæm..men man føle sæ litt på utstilling.
Vi sto i 20 minutta ved Nordea, kor ongan blei fotografert non-stop..og dæm blei både fotografert og filma under toget..og når toget va færdi.
-sjøl ætter at vi va færdi, møtte vi ei eldre hollansk dama som bare
MÅTTE få prøve sparken...måtte stoppe ho når ho va på tur opp i sluffa.
Det va ett syn førr såre øya!!!

Vi va utrulig heldig med været i år..jentan henta faklan 20minutta før toget starta, og dæm varte helt tel vi va færdi i år. det trur æ e første gang..?
Huske at dæm tiliare har "fist" bort i vinden før vi har vært kommen halvveis!
Åsså i år va det gratis kino tel ongan ætter toget..det e' supert!!!

Gir oss voksne muliheta tel å kvile litt

i en god time..blir mye masing, knuffing og krangling på sånne hær daga...ongan e proppfull av førrventning, så det e' jo ikke ainna å førrvente.

Mens ongan va på kino benytta æ å Thorgeir anledninga tel å gå oss en tur med ho Varga. Va å handla, og vi va på kirkegården og tente lys. Å ætterpå fikk vi faktisk tia tel å ta en tur tel storbukt åsså...det va hærli :)

Ætter ongan kom hjæm fra kinoen så va vi klar førr ett aldri så lite brødmåltid..varme rundstøkka, laks,rull,roastbiff,rødvinspølsa sto bl.a på menyen.
Dæm ælske sånne måltid!!! Å æ like onga som spis no ainna enn nugatti og prim ;)




Nu så har ongan vært ute å lekt ett par tima, dæm e' så spent på kvelden. og æ må innrømme at æ å e' spennt..spennt på ho Vårin i år. Ho har jo vært så
redd i alle år..nyttårsaften har vært ei pina førr ho. I år har vi jo ho Varga, men æ må være ærli å si at det ikke e' ho av de to'an æ bekymre mæ mæst førr.
Huff, æ syns synd på ho Vårin..håpe det går litt bedre i år enn tiliare år.

Nu mens ongan e ute så har æ snekke mæ den luksusen å bade..heeelt aleina.
..Å før seine kvelden..trur ikke andre kan tænke sæ førr en luxus det e' hær i huset. Va egentli bare ei iskald rusbrus som mangla..men..ikke idag!
Hadde tadd med mæ ei bok..men, nådde ikke å bla i den før æ sov. Når æ oppsummere jula så har æ såvve mye..ikke unormalt mye, men, det hær e' tredje gangen på ei uka at æ sover litt på ættermiddagen..
Nu står lapskausen førr tur,ætter det blir det bare kos fræm imot midnatt.
VI GLÆDE OSS!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar