torsdag 17. desember 2009

Onsdag 16 desember..

Va det klart førr å lage risbolla :)
Men...dukka opp ei lita utfordring der å.. E jo djææævelsk med ris i puffa ris.. ;) Å ris e' Lilja kjæmpe allergisk imot..blir sprekksyk vess ho spis det.
På ett punkt så blei æ så opphængt i det, og at Vårin ikke tåler gluten..at æ ikke klarte å tænke fræm ei ega løsning...da e' facebook god å ha :)

I ei ladning tel ho Lilja så tilsatte vi puffa havre, og det blei væll så godt som med ris. Å så e' det jo litt næring og langsomme karbohydrata i havren. Bare synd Vårin ijænn ikke tårler havre :)
Jentan storkosa sæ mens dæm fikk "grise" risbollan utover i muffinsformer. Og det hær e' sånne risbolla som vi syns e' god..Laga med mørk kokesjokolade,delfiafett og kaffe...syns de bleike " pulver" bollan e' en skuffelse...får mæ ikke tel å spise dæm rætt og slætt..

I ættermiddag va ho Randi og ho Bøffi på besøk..va kjæmpekoseli. Længe sia sist nu..e' liksom ikke tima nok i døgnet længer. Vega syntes det va SÅ STOR STAS å få ho "gu'morrandimin" på besøk :)
Varga fikk bryne sæ på ho Bøffi.."Varga-klægg" sku ho ha hett. Ho gir jo ikke opp..va på ho bøffi non-stop. At ikke Bøffi satte tennern i ho på årntli, det sjønne æ ikke ;)
Va en snartur oppe i huset i øvergata idag..kjenne at det byr mæ imot!
Men fikk gjort det vi sku..og fikk henta litt småting.Håpe bare vi blir kvitt huset snart..vil bare bli færdi.
I kveld jor vi nåt vi ikke har jort på maaange år..vi laga oss mat ætter at ongan va lagt. entrecote,fløtepoteta og grilla tomata. Va utruli koseli :)
I mårra e' det klart førr kontroll med de 3 minste på barneavd i Hammerfest. Heldigvis har vi fådd time så seint at vi ikke når å reise med buss..så da blir det taxi.
Men hadde aldri reist aleina med 3 onga med rutebuss..2 med dia og ei som reagere på parfyma, vaskemiddel osv..no way!!!

1 kommentar:

  1. gu,for en herlig gjeng :)
    ser ut som de koser seg en hel haug med kalenderen...!

    SvarSlett