søndag 6. februar 2011

Hjæmme ætter ei kanonbra træningshelg i Kirkenes











Fredag satte vi oss på flyet tidlig om mårran førr å reise tel Kirkenes. Ute blåste det en aldri så liten kuling..perfekt flyvær førr mæ som har en vanvittig flyskrekk ;@


Alt når vi kom på flyplassen her så fikk vi opplyst at flyet fra Hammerfest til kirkenes va kansellert. Hver jævla gang vi skal den veien skjer det samme..æ e' bynt å lure på om det virkeli går ett fly den veien på mårran eller om det bare e' nåt dæm finn på førr å sælle billætta.


I Hammerfest blei det å klart at flyet tel Hasvik va kansellert..å dæm fikk så klart haik med oss. Tel førrtvilelse førr dæm som skulle vidre sørover..som ikke nådde flyan sine i Tromsø. Ja..førr i Tromsø havna vi åsså. dærfra va vi booket på direktefly til Kirkenes.


Ikke før landa i Tromsø så gikk brannalarmen..fikk oss en halvtime på yttersia i kulda :/
Hælga kunne bare bli bedre ætter det!!!




Væll fræmme i Kirkenes fikk vi oss en time med intens shopping før vi måtte returnere tel svømmehallen. Men det va jo svømme vi va kommen førr å gjøre :)


Kay-Arild som e' hovedtrener for NTG og Ivan fra Olympiatoppen tok oss igjennom ei helt fantastisk træningshelg. 20 000 meter i bassenget med Kay-Arild og totalt 8 tima med basistrening sammen med Ivan satte sine spor på samtlige kroppa...på samtlige støle, værkanes og tunge kroppa. Men det va virkelig verdt det.


Som trener kom åsså æ hjæm med et smil rundt munnen og full av nye idea og ny lærdom.
Førr det e' ikke tvil om at vi trænera har væll så mye utbytte av samlinger som det utøveran har.


Lørdag, mellom første og andre treningsøkt deltok alle svømmeran på sparkiade stafett. Lagan blei delt på tvers av klubban, og det laget som Vendelin var lagleder for tok tredjeplass på stafetten :)..dæm kjørte åsså ned en kameramann på sin ville færd gjennom Kirkenes sine gater.


Masse god mat har vi fått servert i helga. Flott va det der vi bodde på Hesseng..med egen spisesal, med stort fint skolekjøkken vi voksne fikk boltre oss på. Det gjorde tørrmat måltidan vældi enkel å lage tel. Perfekt!!!



Men..streken i regninga va at transporten vi va lovd aldri dukka opp, så det blei vældi mye xtra kjøring på de andre klubban..vi va tross alt 12 persona som hadde flydd og ikke kjørt. Men de andre klubban va vældi hjælpsom, nåt vi virkeli satte pris på.


Lørdagskvelden va det duka førr sosialt samvær førr svømmeran over 13 år. Konsert, moteoppvisning og diverse ainna koseli. Men svømmeran va så sliten etter 2 svømme og 2 basisøkter at en god del fant veien til soveposan i stednførr.
Nikita fra vår klubb va en av dæm ;) (og en av dæm som våkna uthvilt på søndagen ætter 12 tima søvn ;)



Alle va vi fornøyd med svømmehelga..kjæmpefornøyd. Kunne ikke hadd bedre trænera. Håper på flere samlinger med di 2 træneran i åran som kommer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar