tirsdag 22. februar 2011

på "telt-tur" på barneavdelinga..


Ja..det e' det ho Vårin e' på..å ho sir ho syns det e' så mye bedre på den hær telt-turen førr det e' ingen mygg hær ;)

-altså..vi ligg på ei 8-manns stua (heeelt aleina) og man kan trekke for forheng for to og to senger..med andre ord sover vi i telt ;)

Alt som kunne gå galt har gådd galt idag.
Kan jo begynne med at transporten vår var 1.5 tima forsinka pga rot. Om feilen ligg hos kjørekontoret eller taxisentralen..tja, det skal æ ikke si så mye om, men dæm skylder nu på hverandre. Kom 1 time for seint tel timen..nåt sykehuset fikk beskjed om underveis. Og vi sku' bare komme inn uansett.

Væll fræmme så melde vi ifra at vi e' kommen..og sætter oss å venter...og venter..og venter.
Vi spør litt førrsikti ætter 2 tima om det e' længe å vente og ei stressa dama fræsenåt om at lægen e' ihvertfall 2 tima bak ruta idag.

Ætter det så orka vi nu ikke å spørre så mye mer.
Ortopedisk tømmes for folk..og tel sist går "resepsjonsdama" åsså førr dagen.
Vi e' to voksne og to barn som sitter igjen..og til slutt kommer "gipsmannen" (han har gipsa mæ hver gang æ har vært inne med ankelen) og lurer litt forsiktig på ka vi vente på.

Da får vi komme inn iløpet av 2 minutta. Ortopden har ikke fått beskjed om at vi va kommen..det har resepsjonsdama glæmt å si ifra om.
Greit nok..lite vi kan gjøre med det i etterkant.
Så bynne han å bryt på ho Vårin..som alt før vi kom inn var på gråten av sult..førr ho kom jo fastanes etter avtale med sykehuset..nu e' klokka 16.

"Æ e' uenig med Peter" va det første han sa..æ vil ikke utføre et skop, men bestille ny MR.. dåkker får være på barneavdelinga som planlagt.. til vi finner en ledig time til MR.
Akurat DET skulle vise sæ å være lettere sagt enn gjort.

På barneavdelinga fikk ho Vårin endeli mat..kl 18 på tili kveld. ho va rimeli desperat.
Så kom der en turnuslege fra ortopedisk som begynte med å fortelle hvor galt han syntes alt hittil idag var og sa vi hadde grunn til å klage hvis vi ønska det.
Han fant tonen kjapt med Vårin og behandla ho som det ho e..et barn med smerter. Den lægen likte vi.
Han ga også beskjed til både pleiera og de andre lægan på ortopedisk om at nu va det nok..ingen fikk lov til å bryte no mere på foten hænnes. Ho har vondt nok som det e'..og at alt dæm måtte lure på var å finne i papiran hænnes.

Så da e det bare å smøre sæ med tåmodighet her "i teltet" og håpe på at dæm finn en ledig plass på MR kjapt.

-SO LONG-

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar