fredag 18. februar 2011

tia flyg




synes nesten at det e' uvirkeli alt som har skjedd på ei uka. Forrige fredag va vi på vei inn tel sykehuset førr første gang med ho Vårin. Innlagt på mandag utskreven tirsdag..og skal under kniven om ei uka. Vega med allergisk reaksjon..æ full av feber. Må bare si at det hær har vært ei lang og bratt uka.

Lyspunktet får være at ho Vega endeli bynte å spise årntli ijænn i begynnelsen av uka. Ho har gådd fra å ligge vældi lavt med kun langtidsvirkanes insulin i kroppen tel plutseli å ligge vældi høyt med masse insulin. Æ foretrekker sistnevnte. Må bare passe på det her med ketoner.

De andre jentan har vært i alpinbakken å kosa sæ..mens æ og Vårin har vært hjæmme å bakt og laga mat tel "flokken"
Vega e' blidd en ræser å kjøre slalom..træng kun litt hjælp (kjøre i strikk) med det værste partiet i hænget. E' trøkk i den tøtta ;)

I går va Vårin med i bassenget..ortopeden sa ho godt kunne gå i bassenget så lenge vannet e' oppvarma, mens at kaldt vann (træningstempratur) gjør hevelsen og smertan værre. Ætter 25minutta i vannet gikk ho i dusjen, da hadde ho overbelasta foten og hadde store smerter igjen. Men..ho KOSA sæ så længe det varte :)

I mellomtida så snudde Vendelin sæ rundt å vaska storbadet tel mæ..jett at den hær mamman va glad førr det :) Æ simpelten ælske sånne overraskelsa :))

Vendelin og Varga va ute å kjørte i går kveld, med sæ hadde ho ho Vega..Vega ælske sånne utflukte. Deili å se jentan rød i kinnan og full av glæde ætter en sånn tur.

Lilja har tadd ansvar førr lufting av lille Husky mens æ har vært syk. Kuling og -10 og sne..ja, da måillkose ho Husky sæ.
Ho va så nesnedd når ho kom inn døra..men hadde ho kunna glise så hadde ho garantert gjort det ;p

Nu ser vi fræm tel det som vi håpe blir ei rolig hælg..kor alle 7 får være hjæmme..det TRÆNG vi.

-SO LONG-

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar